Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

kloc 8id 1ns poglądowo

turbokolba.

Rekomendowane odpowiedzi

49 minut temu, badej(Elf) napisał:

xdddddddd biedaku masz infka i 300-400k więc xddddd 1kk za kloca bez pkt  ok biedaku

cieszy mnie twoje zdanie dziecko, kiedy mnie sie znow bedziesz pytal czy sie oplaca dane auto kupowac :~~~~~~~~~~~~DDDDDDDDD???????

1kk

45 minut temu, kooniex napisał:

cieszy mnie twoje zdanie dziecko, kiedy mnie sie znow bedziesz pytal czy sie oplaca dane auto kupowac :~~~~~~~~~~~~DDDDDDDDD???????

1kk

daj screenshota , kiedy się ciebie zapytałem czy się opłaca kupić dane auto? ale że aż tak picollo się upijasz ? cos ci takie napoje nie służą 

9 minut temu, badej(Elf) napisał:

daj screenshota , kiedy się ciebie zapytałem czy się opłaca kupić dane auto? ale że aż tak picollo się upijasz ? cos ci takie napoje nie służą 

nie nagrywam wszystkich rozmów na kanałach głosowych szczylu ;))

2 godziny temu, badej(Elf) napisał:

ale badejek uspokoj sie juz bo agresywny sie robisz, moze tez powiesz ze mnie tez sie nie pytales? 1kkk bez pkt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.