Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[Poradnik] Co można robić produktywnego na kutrach podczas pracy ?

sulim

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, w tym poradniku chciałbym wam powiedzieć a nawet pomóc co możecie robić podczas pracy na kutrach.

- Oglądanie seriali lub filmów

Więc tak powiem wam mój sposób na zarabianie bez omijania systemu afk oraz oglądania filmów jednocześnie (jak mamy jeden monitor)

Odpalamy MTA ---> Ustawienia---> Grafika ---> Rozdzielczość -----> Zmieniamy na małą rozdzielczość ---> Zaznaczamy  tryb okienkowy ----> Akceptujemy i resetujemy MTA.

Następnym krokiem będzie odpalenie MTA oraz coś do oglądania w moim przypadku będzie to YouTube i powinno to wyglądać tak:

1783461922_doapelacji.thumb.png.35f576f10ab6f0ecfff519807065a203.png

Więc teraz możecie się cieszyć się oglądaniem filmów bez omijania ANTY-AFKA.

- ROZMOWA NA KOMUNIKATORACH GŁOSOWYCH 

Drugim moim sposobem na wykorzystanie czasu podczas zarobku na kutrach jest rozmowa na komunikatorach głosowych takich jak : discord , teamspeak 3. (wiem ze jest to troszke banalne ale urozmaica to czas )

- CZYTANIE KSIĄŻKI

Czytanie książki  nie wymaga od nas pracy rękoma więc spokojnie możemy skupić się na kierowaniu kutrem ogranicza nas jedynie przekładanie następnych kartek

- SZYBKIE DANIE

Jedną ręka możemy sterować kutrem a drugą machać widelcem.

- ROZWIJANIE SWOICH PASJI 

Możemy rozwijać swoje pasje które nie wymagają od nas odchodzenia od komputera 

- SŁUCHANIE  MUZYCZKI 

Jeśli mój poradnik ci się spodobał możesz zostawić serduszko :love:

57 minut temu, sulim napisał:

Witam, w tym poradniku chciałbym wam powiedzieć a nawet pomóc co możecie robić podczas pracy na kutrach.

- Oglądanie seriali lub filmów

Więc tak powiem wam mój sposób na zarabianie bez omijania systemu afk oraz oglądania filmów jednocześnie (jak mamy jeden monitor)

Odpalamy MTA ---> Ustawienia---> Grafika ---> Rozdzielczość -----> Zmieniamy na małą rozdzielczość ---> Zaznaczamy  tryb okienkowy ----> Akceptujemy i resetujemy MTA.

Następnym krokiem będzie odpalenie MTA oraz coś do oglądania w moim przypadku będzie to YouTube i powinno to wyglądać tak:

1783461922_doapelacji.thumb.png.35f576f10ab6f0ecfff519807065a203.png

Więc teraz możecie się cieszyć się oglądaniem filmów bez omijania ANTY-AFKA.

- ROZMOWA NA KOMUNIKATORACH GŁOSOWYCH 

Drugim moim sposobem na wykorzystanie czasu podczas zarobku na kutrach jest rozmowa na komunikatorach głosowych takich jak : discord , teamspeak 3. (wiem ze jest to troszke banalne ale urozmaica to czas )

- CZYTANIE KSIĄŻKI

Czytanie książki  nie wymaga od nas pracy rękoma więc spokojnie możemy skupić się na kierowaniu kutrem ogranicza nas jedynie przekładanie następnych kartek

- SZYBKIE DANIE

Jedną ręka możemy sterować kutrem a drugą machać widelcem.

- ROZWIJANIE SWOICH PASJI 

Możemy rozwijać swoje pasje które nie wymagają od nas odchodzenia od komputera 

- SŁUCHANIE  MUZYCZKI 

Jeśli mój poradnik ci się spodobał możesz zostawić serduszko :love:

IMO poradnik trochę nie potrzebny bo raczej każdy by na takie coś wpadł 😅 Ale + za chęci jest 

1 minutę temu, Argin napisał:

Ja zrobilem podobny poradnik wiec nwm po co drugi podobny 😛

Mam dla Ciebie zadanie bojowe.

Przygotuj dla społeczności jakiś ciekawy poradnik nt. tego, jak produktywnie wykorzystać czas spędzany na kutrach.
Czyli o rzeczach, które możesz robić będąc przy PC i mając odpaloną grę (tym samym nie używając makro czy nie omijając systemu anty-afk).

Minimum 300 wyrazów, bez oszukiwania.

Zadanie bojowe 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.