Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na flvci.

Juzef.Stallion

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na flvci.

UID: 8415
Login: Driloxoo
Nick oskarżonego: @flvci.
Powód skargi: scam
Data zdarzenia: 2022.02.16
Dowody: [2022-02-16 11:29:45] [Output] : OG > (317) flvci.: [S/W] Greenwood 2.0PB, Felgi, Wykrywacz Foto, Radio 22.5k do nego
Opis sytuacji: Pisalem ze skupuje auta od 10k do 100k. Napisal mi oferte greenwooda 2.0PB. kupiłem go będąc pewnym że jest to PB. Gdy do niego wsiadłem okazuje się że jest to DISEL. Chce prosić o zwrot gotówki od tego gracza.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  

image.png

47 minut temu, Tubas napisał:

Ogłaszałeś go jako PB, natomiast nagle nie zauważyłeś, że jest w dieslu? Najlepsza będzie odmiana w tej sytuacji, a więc ci 72h na odmianę z graczem @TypowaDycha.

nie zauwazylem poniewaz gracz ktory mi go sprzedawal to tez napisal ze ma PB a nawet w nim nie siedzialem i odrazu go sprzedawalem, jak najbardziej moge sie odmienic jak tylko bede na serwerze 😆

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.