Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kondziu_ i Fifi42069

WQ!

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 5897
Login: WQ!
Nick oskarżonego: Kondziu_ i Fifi42069
Powód skargi: Taran ,wywrócenie auta i rozjechanie gracza
Data zdarzenia: 16.02.2022
Dowody: 

Opis sytuacji: Jechałem obok mecha sf i w pewnym momencie uderzyłem w auto ,zatrzymałem sie aby zobaczyc id i zaplacic ale osoba pojechała dalej .Jechałem na parking policyjny i w pewnym momencie przyjechały dwa auta zablokowały wyjazd i zrzucili mnie z góry parkingu na doł  ,uciekli i po 2min wrócili do miejsca gdzie moje auto stało wywrócone i zaczeli tańczyć na moim aucie po chwili wsiedli rozjechali mnie i uciekli. chwilę pózniej mój kumpel z organizacji dostał zakaz prowadzenia auta za jazde pod prąd goniąc te dwie osoby
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

456.png

67888.png

dowod 2.png

To nawet nie my cię zepchnęliśmy, złapałeś jakąś odklejke i grasz tam w oknie na 30 fpsach. Nie pozdrawiam i możesz popatrzec sobie na mojego cometa.

A tak naprawdę to jedyne co wcześniej mi to zrobiłeś to wjechałeś na czołówę i potem cie znalazłem jak leżałeś na plecach.

A twojemu koleżce też się przydał zakaz prowadzenia bo to co on odwalał Sand Kingiem to istna porażka. 

Buziaczki i trzymaj sie tam z fartem 

taaak nie wy hahahah śmieszny jestes

dziwne że wszystko działo sie w tym samym czasie i odrazu tam byliście xDDD

Kilka świadków jest ,niestety nagrywania nie odpalilem bo by ci się glupio mordko zrobiło że tak kłamiesz .

Czekam na administracje żeby ci wklepali jakąkolwiek karę za fałszowanie informacji. Nic takiego nie miało miejsca, a kręciłem się z ziomkiem w okolicach parkingu i mechanika bo czekaliśmy na ziomka. Możemy z ciebie cisnąć jedną wielką bekę. Jesteś obrzydliwym kłamczuszkiem i liczę na to, że administracja mocno cię zleje za taki wybryk. 

Nie pozdrawiam ciebie i twoich pachołków.

Tak dla informacji  osoby która będzie rozpatrywać tą sprawę : dodałem skargę z powodu przekazanego w opisie sytuacji i oczywiście dodałem film na kanał YouTube gdzie miałem swoje imię i nazwisko o czym wiedziałem i nie mam z tym problemu. Osoba o nicku Fifi42069 napisała do mnie na Facebooku i zapisała zdjęcie które jest moje przerabiając je i udostępniając na forum w linku imgur i profilu.

Pozdrawiam 😉

Co do całej sytuacji to, jeżeli nie masz dowodów na to, że zepchnęli ci pojazd etc. to co się działo to nie mogę nic z tym zrobić. Jedyne co jest dowodem to filmik na którym gracz specjalnie cie przejechał. Posiadasz jeszcze jakieś dowody w tej sprawie? Na których widać czyn wykonany przez graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.