Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Nkuku_biznesMan$

WrongWay

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 1057

Login: k4rton 

Nick oskarżonego: @Nkuku_biznesMan$

Powód skargi: Oszukanie na tune

Data zdarzenia: Wczoraj, dziś 

Dowody: https://projectrpg.pl/topic/40001-bufalo-super-sport/

Opis sytuacji: po oddaniu przez gracza pieniędzy postanowiłem dac również do niego rejestrację, zobaczyłem, że pojazd również nie ma poszerzeń ( a powinien mieć) liczę na oddanie 33k

@Tubasmógłbyś to również rozpatrzyć? 

1 minutę temu, CimCirimCyS napisał:

no moja też nie miałem pojęcia o taki brakach.

Pisałem Ci w grze abyś oddał za poszerzenia stwierdziłeś, że wolisz skarge. Po jakimś czasie nick zmieniłeś a teraz mówisz, że to nie twoja wina. Ty sprzedawałeś pojazd, było trzeba się doinformować czego mu brakuje. Czekam na decyzję tubasa

@CimCirimCyS to, że ty kupiłeś od gracza pojazd z niepełnym tuningiem nie znaczy, że to nie twoja wina. Ty ogłaszając pojazd na forum wypisałeś wszelkie jego braki, a więc powinieneś również napisać, że nie posiada on poszerzeń oraz cb-radia. A więc do zapłaty będzie:

• Poszerzenia przód i tył poziom drugi (15000 + 18000) 33000$ (33k)
  • CB-Radio 1500$ (1.5k)

Łącznie do zapłaty wyszło 34500$ (34.5k). Posiadasz wystarczająco gotówki, a więc daje 24h na przelanie dla gracz owej kwoty. Możesz to zrobić poprzez bank Los Santos (1057 UID).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.