Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na DonPedroDiego

TigerShoot

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 36298
Login: TigerShoot
Nick oskarżonego: DonPedroDiego
Powód skargi: Brak spłaty długu(500k)
Data zdarzenia: 15.01.2022r.
Dowody: 

Opis sytuacji: Sytuacja wyglada tak: DonPedroDiego chciał kupić mojego Cheetaha na raty. Zapłacił mi z góry 460,000$ a resztę czyli 500,000$ miał spłacić 01.02.2022r. Do tej pory nie spłacił długu. Próbowałem się dogadać, nawiązywałem kontakt z graczem poprzez discorda. Początkowo na wszystkie wiadomości odpisywał, tłumaczył się że ma jakieś problemy. Z takiej racji dałem mu jeszcze więcej czasu na spłatę dlugu. Niestety kontakt się urwał i pieniędzy do tej pory nie przelał na moje konto.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: (Tylko discord, ponieważ nie ma go aktywnego w grze)

Spoiler

Screenshot_3.thumb.png.02feca977740b2b75786dbf50c50a74b.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.