Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiady z liderami organizacji. #1

CeglaXD

Rekomendowane odpowiedzi

11iqvFU.png
naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Trainee CeglaXD.cj, z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię Wam pierwszą część z serii „Wywiady z liderami organizacji”. Tak jak nazwa wskazuje, będę w tej serii przeprowadzać wywiady z liderami organizacji serwerowych. Na tak zwany pierwszy ogień idzie lider organizacji Army of CJ, znany na serwerze jako Exy.cj. Zapraszam do czytania!
Gzqqb1L.png

T- Trainee CeglaXD.cj | E: Lider organizacji Army of CJ – Exy

T: Witam Exy, czy jesteś gotowy na wywiad?
E: Witam serdecznie. Tak, jestem gotowy.
T: Dobrze, a więc zacznijmy od tego, abyś przedstawił się naszym czytelnikom.
E: Jak już zapewne część osób wie nazywam się Patryk. Interesuje się piłka nożna, skokami narciarskimi i w jakimś stopniu filmami. Od ostatniego czasu również zainteresowałem się gotowaniem i od czasu do czasu coś sobie przygotuję. W wolnym czasie słucham sobie piosenek różnego typu, lecz także pogrywam sobie w gry z ekipą, głównie mta, cs:go, minecraft, ets.  Również ten czas spędzam z moimi psami, czy kotem. Z charakterem osobą miłą, pracowitą, zabawną oraz opanowaną. Chciałbym w przyszłości bardziej rozwinąć umiejętności związane z piłką nożną.
T: Dobrze, przejdźmy do pytań dotyczących gry, a szczególnie mta. Czy masz jakieś postawione dla siebie cele, na serwerze ProjectRPG?
E: Głównymi moimi celami na serwerze jest zwiększenie majątku, lecz również większe wypromowanie organizacji na tle serwera.
T: Powiedziałeś o celach, to teraz przejdźmy do sukcesów. Co uważasz za swój największy sukces na serwerze ProjectRPG?
E: Myślę, że przede wszystkim moja organizacji, która jak na ten moment jest bardzo rozwinięta oraz ogarnięta.
T: Przejdźmy teraz do organizacji, którą tak przechwalasz, jesteś jej liderem, dlatego też skieruję do Ciebie następujące pytanie. Skąd wziął się pomysł na założenie organizacji?
E: Pomysł wziął się głównie z powodu zmiany nicku, inaczej rzecz mówiąc dodanie końcówki „.cj” do nicku, który zaproponował @Huberto.cj, no i jak widać bardzo jestem z tego zadowolony. Dodatkowo mieliśmy swoją małą paczkę, więc zaryzykowaliśmy i wyszło to na dobre.
T: Rozumiem, następnie założyliście organizacji i tutaj się zatrzymamy, jak wyglądały początki organizacji?
E: Początki jak początki. Mało członków, zgrana ekipa, duże chęci oraz zaangażowania w życie i tworzenie własnego projektu. Tak jak wspomniałem, nie było nas dużo, jednakże pomimo trudów i wysiłku włożonego jesteśmy tutaj gdzie jesteśmy. Chciałbym zaznaczyć, iż bardzo dużo czasu włożyliśmy wraz z moją ekipa, po to, aby mieć liczną organizację.
T: No dobrze, a może teraz opowiesz nam jak obecnie wygląda organizacja.
E: Pewnie. Aktualnie mamy jedna z większych organizacji na serwerze, z czego jestem pozytywnie nastawiony. Aktualnie staramy się zwiększać nasze szeregi poprzez rekrutację czy inne sposoby. Nasza baza znajduje się na dzielnicy Commerce nieopodal spawnu Los Santos, myślę, że jest to jedna z lepszych baz na organizacje, z tego względu, że mamy niezbędne rzeczy, aby funkcjonować obok bazy. W organizacji posiadamy ciekawą flotę pojazdów sportowych głównie: infernus, Rancher Long, Sultan, Buffalo itp. Nie będę każdego wymieniał, bo nie widzę żadnego sensu, również posiadamy łódkę, która ostatnio sobie sprawiliśmy. Liczba członków, uważam, że jest duża, ponieważ aktualnie jest nas 45, a to nie mała liczba. W związku z takim dużym zainteresowaniem staramy się w jakimś stopniu umilić naszym członkom pobyt w organizacji, robiąc jakieś eventy, oraz spotkania.
T: Dość ciekawie, przejdźmy zatem do następnego pytania. Masz jakieś szczególne plany względem organizacji? Jak ją widzisz za na przykład miesiąc?
E: Wcześniej o tym wspomniałem, ale mogę na szybko ponownie. Chciałbym, aby organizacja zwiększyła swoją liczebność, lecz również, aby stała się organizacją, gdzie każdy będzie mógł znaleźć rzeczy, które będą mu odpowiadały. Za miesiąc pewnie będzie jak aktualnie, lecz zobaczymy, co czas pokaże.
T: Rozumiem. Mówiliśmy już o twoich sukcesach, to teraz powiedzmy o sukcesie organizacji, a raczej co za takowy sukces uważasz?
E: Szczerze? Atmosfera oraz osoby, z którymi mam przyjemność współpracować no i oczywiście członkowie mojej organizacji, na których mogę liczyć.
T: Cieszy mnie fakt, że rozwinąłeś tę organizację tak bardzo, ale sądzę, że organizacja mogłaby być jeszcze lepsza, więc kieruje się do Ciebie z pytaniem – jak wygląda twoja wymarzona organizacja?
E: Wymarzona organizacja, sądzę, iż powinna być zgrana, aktywna i pomocna. Wolę mniej członków, lecz aktywnych, niż osoby, które są, tylko żeby pojeździć autami i nic więcej.
T: Podzielam twoje zdanie. Przejdźmy teraz do ostatniego pytania, czy nie żałujesz podjętej decyzji o założeniu organizacji?
E: Absolutnie, nie żałuję. Jedna z najbardziej opłacalnych decyzji, jaka mogłem podjąć na serwerze. Pomimo obaw, o tym, iż organizacja nie będzie wypałem, udało mi się dokonać dość ciekawego "projektu".
T: Cieszę się, że wyszedł Ci ten projekt, a teraz na zakończenie dam Ci wolną rękę o ile rzecz jasna skorzystasz. Czy chciałbyś coś przekazać czytelnikom?
E: Przede wszystkim dziękuję bardzo za możliwość udzielenia się w prowadzonym przez Ciebie wywiadzie. A i jeszcze jedno! Chciałbym bardzo serdecznie pozdrowić niżej wymienione osoby: @KamiloLZK@Ka3R, @Fugi, @Volenir, @opelvectra.UwU, @pcv.UwU, @Braian11, @xPawel69, @Krychu, @arayy*, @Gringo oraz przede wszystkim całą moją organizację, no i każdego cejota.
T: Dobrze, dziękuję Ci za ten udzielony wywiad, oraz życzę Ci samych sukcesów w rozwijaniu organizacji.
k1AwIr0.png

Baza organizacji Army of CJ:
raVHAv0.gif
Zdjęcie lidera organizacji Army of CJ
XrONKGe.png

8eybfgF.png

Autor: @CeglaXD.cj
Grafiki: @Aiishan
Korekta: @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.