Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga złożona na pracownika Kapiszpi.

WikoPiko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, sytuacja wyglądała następująco, jechałem na patrol z cyprianem oraz Bratanem. Wjeżdżając na spawn dostałem laga ponieważ komputer mam jaki mam i wjeżdżając w miejsca zaludnione takie jak spawn itp dostaje lagi. Tak samo było w tej sytuacji. Mogę zaproponować ci rekompensatę pieniężną w postaci 500$. Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, mam komputer jaki mam i tyle, dobrych 8 lat już on przeżył. Przepraszam jeszcze raz za sytuację.

ja jakoś mam komputer też słaby a jakoś jak poprzestawiałem ustawienia to mi działa na spawnie w okolicach 28-40. tylko że trzeba wyłączyć wszystkie zbędne programy, wiem że jest wymagany mumble/ts3 ale dużo nie obciąża, i nie chce mi się wierzyć że miałeś "lagi" ponieważ jak napisałem ci na pv że masz skarge na forum to zaczołeś mi pisać że możliwe że pisałeś z kimś pod czas jazdy albo walnałeś w słup.

17 minut temu, WikoPiko napisał:

ja jakoś mam komputer też słaby a jakoś jak poprzestawiałem ustawienia to mi działa na spawnie w okolicach 28-40. tylko że trzeba wyłączyć wszystkie zbędne programy, wiem że jest wymagany mumble/ts3 ale dużo nie obciąża, i nie chce mi się wierzyć że miałeś "lagi" ponieważ jak napisałem ci na pv że masz skarge na forum to zaczołeś mi pisać że możliwe że pisałeś z kimś pod czas jazdy albo walnałeś w słup.

No niestety ja mam po 20 fps a dochodzi do tego ts, Discord, screenshoty mta, oraz samo mta. Miałem sytuację jedna że poprostu się odbiłem od lampy i myślałem że chodziło o to, ale przypomniałem sobie tamtą sytuację.

3 godziny temu, WikoPiko napisał:

A nie masz może przypadkiem włączonych programów których nie trzeba używać podczas gry? np: Spotify, antiwirus? Albo tym gorzej masz po włączane jakieś timsy srimsy

Żadne z wymienionych, jedynie jakie miałem dodatkowe oprócz tych obowiązkowych to Google który w moim przypadku dosyć zabiera fpsy.

Nie odpowiedziałeś mi także na pytanie dotyczące wynagrodzenia za sytuację w postaci 500$, może być nawet 1000$.

Rozpoczynając...

Każdy posiada komputer jaki posiada i to jest niestety prawda. Rejony takie jak spawn, giełdy, itp itd - mają dużą ilość pojazdów, graczy, a także modeli. Dla słabszych komputerów takie miejsca mogą bywać problematyczne i utrzymanie stałej ilości klatek na sekundę bywa ciężkie. Choć modele są dosyć zoptymalizowane, to i tak przy dużej ilości graczy/pojazdów, dla słabszych jednostek są mordercze. Jedyną karę, którą mogę zaproponować jest oddanie kwoty za naprawę pojazdu, gdyż no jednak doszło do stłuczki i jedynie taka kara będzie prawidłowa. Kwota przelewu moim zdaniem powinna wynosić od 100$ do 200$. Z tego co zauważyłem na screenach, poruszasz się pojazdem Premier, gdzie naprawy nie są takie drogie, a także jego stan (pod względem uszkodzeń) nie zmienił się na przestrzeni 20 minut.

Podsumowując:

Pracownik nie otrzyma żadnego minusa, bądź zawieszenia w pełnieniu służby, lecz musi on oddać kwotę za wyrządzone szkody, gdyż do stłuczki doszło z jego winy. Dowód przesłania pieniędzy przez pracownika @Kapiszpi. dla gracza @WikoPiko proszę zamieścić w tej skardze poniżej mojej odpowiedzi.

Kończąc mój wywód, skargę przyjmuje, lecz zamknę ją dopiero, gdy poniżej otrzymam dowód przesłania kwoty za szkody,

pozdrawiam Deputy Chief @OktA!

skargaprzyjeta-frakcje.png.3dfa2bae757c50dc0d2f480137fcfef0.png.d0965b42f9dca7c4af729b48ccb5a6df.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.