Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Henderson

Biskup.rokpoi.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Biskup.rokpoi.
Nick oskarżonego: @Henderson
Powód skargi: Dostałem niesłuszną karę.
Data zdarzenia: 14.02.2022
Dowody: https://imgur.com/a/IdX6zuq
Opis sytuacji: Witam sprawa jest niedopuszczalna na tak wielkim serwerze jak ProjectRPG. Zacznę od początku gdy dostałem mute na chat gdzie nic nie wypisywałem. Później okazało się że jest to pomyłką jednak kara nie została usunięta z listy kar. Później okazało się że dostałem mute na voice chat za brak kultury. Wygląda to tak że użytkownik którego tutaj nie będę przytaczał napisał na mnie reporta z wyciętym nagraniem jak rzekomo kogoś obrażam. Całe nagranie było oczywiście przycięte tak aby było że ja na nim źle wychodzę. Powiedziałem dosyć brzydkie słowa jednak ja tylko odpowiedziałem na zapytanie innego gracza. Gracz który mnie zapytał chciał wiedzieć jak wcześniej mnie zwyzywał gracz (ten który później napisał na mnie reporta) więc mu odpowiedziałem. Nikogo nie obraziłem tylko przytoczyłem jak zostałem przed chwilą zwyzywany. Nagranie które dotarło do supportera było przycięte tak aby było tylko zawarte to jak mówię brzydko. Henderson najprawdopodobniej nie przebadał sytuacji szczegółowo tylko dał mute i koniec. Nigdy nie dostawałem żadnych ostrzeżeń wynikających z braku kultury. Mam nadzieję że kary zostaną usunięte jak najszybciej a Henderson dostanie chociaż ostrzeżenie bo taka sytuacja nie powinna mieć miejsca na takim serwerze. 

Witam, Po pierwsze co do kary na liście kar nie mogę usunąć tylko i wyłącznie ARCON ale to już ci pisałem ze to zgłoszę, a co do kary według mnie kara jest słuszna, oczywiście mogę ARCON wysłać linka z nagraniem i sami RCONi mogą to zweryfikować czy kara była słuszna czy nie

W dniu 14.02.2022 o 12:58, Biskup.rokpoi. napisał:

Jeszcze chciałem dodać że najprawdopodobniej akcja cała była zaplanowana więc dziękuję tym osobą Bóg ma was w opiece.

Nic nie było zaplanowane, nie wiem po czym to wnioskujesz, już zaczynasz wymyślać nie wiem po co ale pamiętaj o tym ze ARCON ma wgląd do wszystkiego więc mogą sprawdzić a ja nie mam nic do ukrycia 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.