Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Brak majatku po odzyskaniu konta

GRUBSON*

Rekomendowane odpowiedzi

nick GRUBSON*

serial B5B04876FDBB4FFF866E70CA04A29B93

uid 3997

Opis Odzyskałem dziś konto wbijam na serwer  przeglądam  a nic nie mam  ani jednego autka  60 $ przy sobie w bankomacie 0$

autko skradzione  model club byl pft bez nitra baku  mial zielone lampki niebieski licznik  i  rejke Hwdp

unknown-7.jpg

Ostatnia transakcja z Twojego konta z Clubem:

2022-02-04 15:00:20    WersuS  ->  GRUBSON*    Gotówka    50,000$
2022-02-04 15:00:20    WersuS  ->  GRUBSON*    Pojazd    16360 (Sandking)
2022-02-04 15:00:20    GRUBSON*  ->  WersuS    Pojazd    13493 (Club)

Po tym nastąpiły dwie transakcje: 

2022-02-04 15:47:54    GRUBSON*  ->  benzyniak    Gotówka    175,600$
2022-02-04 15:36:51    benzyniak  ->  GRUBSON*    Gotówka    175,000$
2022-02-04 15:36:51    GRUBSON*  ->  benzyniak    Pojazd    16360 (Sandking)

Znasz gracza benzyniak lub WersuS? Obie transakcje były przeprowadzone z innego serialu, dokładnie to z serialu gracza benzyniak.

@GRUBSON*

W dniu 16.02.2022 o 21:40, benzyniak napisał:

Ja legalnie kupiłem od ciebie chyba czystego sadkinga za 170 k radio miał chyba i 2 lvl silnika 

No może i faktycznie kupiłeś, ale jak wytłumaczysz logowania na konto gracza z Twojego komputera i przekazanie z jego konta gotówki, którą mu zapłaciłeś za Sandkinga?

Pewnie, dziwnym trafem cała rozmowa i transakcja była w momencie, gdy gracz był zalogowany na Twoim komputerze. Rzeczywiście wiarygodne. 

Gracz bezyniak został zbanowany za podejrzane przelewy, dopisałam do jego bana włamanie na Twoje konto. 

Majątku nie jestem w stanie zwrócić, bo poszedł w obieg. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.