Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na <Fistaszek>

Blackq

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 24366
Login: JaluBie!!!
Nick oskarżonego: Fistaszek
Powód skargi: oszustwo 
Data zdarzenia: 10.02.2022
Dowody: 593157514_Zrzutekranu(517).thumb.png.0eb70dc3f9432d863d5166eadca6776a.pngimage.png.b69d336517a80fe04c4faf4bacdea5f6.png2093770853_Zrzutekranu(513).thumb.png.d516c1bab779b625d5ee8964fb654cde.png
Opis sytuacji: Witam sytuacja wygląda tak, że wymieniłem się z panem o nicku Fistaszek sabre za bliste compact+57k. Miał te 57k oddac w 4-5 dni lecz dzisiaj mi napisał ze nie da rady sie wyrobic w terminie i chce cofnąć wymianę. Nie mogłem się na to zgodzić bo sprzedałem tą bliste i zaproponowałem mu 55k rekompensaty lecz się nie zgodził i napisał że nie odda mi ani pieniędzy ani nie chce cofnąć wymiany za 55k
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.db72819da417066dcdea21ea57322553.png

1. Nie chciałem cię oszukać po prostu popełniłem błąd, i przeliczyłem się sam z sobą. 2. Chciałem po spaniu (bo musiałem już iść spać) odwrócić wymianę. 3. Nie miałeś już blisty więc zaproponowałem byś dał mi kase. 4. Po długiej dyskusji zgodziłem się na 60k, bo nie chciałem problemów już mieć problemów. 5. Nie zrobiłem tego specjalnie, zacząłem tęsknić za blistą i miałem przeczucie, że nie wyrobię z zarabianiem. 6. Byłem tego dnia zmęczony bardzo, i niezbyt ogarniałem o co chodzi. 7. nie popełnie tego błędu już nigdy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.