Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na NoRbi880

JuanAntonio

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kijok
Nick oskarżonego: NoRbi880
Powód skargi: Nie wykonywanie obowiązków 
Data zdarzenia: 09.02.2022 około 23:00
Dowody:  2076350948_Zrzutekranu(14).thumb.png.b6fa000802c1b75f9a05778478987456.png
Opis sytuacji: Witam, dzisiaj wydarzyła się niemiła sytuacja Napisałem reporta gdzie oskarżyłem pewnego gracza o VDM, podałem dowody w postaci filmiku, supporter NoRbi880 przyjął go, lecz nie zastosował żadnej kary czy chociazby warrna wobec tego gracza, czyli po prostu mnie olał, po jakichś 2/3 minutach zauważyłem że NoRbi wyszedł z serwera. Uważam że takie zachowanie ze strony Supportera nie powinno miec miejsca (dołączam filmik z całego zajścia, aby ARCON oceniła czy report był słuszny https://imgur.com/a/hXCkDqX)

Witam. Otrzymałem nagranie tej sytuacji z innej perspektywy gdzie widać że blokujesz specjalnie gracza który chciał wyjechać z tunera.

Nie "olałem" twojego reporta gdyż parę minut przed twoim zgłoszeniem inny gracz wysłał reporta z tej sytuacji którego przyjąłem i sprawdziłem nagrania następnie po paru minutach widząc twoje zgłoszenie z tej samej sytuacji przyjąłem reporta gdzie sprawa już była rozpatrzona po czym wyszedłem z serwera kończąc rozgrywkę tego dnia.

Gracz nie został ukarany ponieważ uważam że nie zrobił tego z zamiarem zabicia ciebie. Ty go blokowałeś a twoi koledzy poganiali by szybko wyjechał. To że umarłeś musiało wynikać z tego że miałeś mało hp gdyż nie jest możliwe zabicie kogoś z pełnym hp przejechaniem po nim bez zatrzymania się centralnie na nim.

Nie nadaje kar "od tak" jak leci byle ukarać, tylko staram się analizować sytuacje. Jeśli jednak popełniłem błąd mogę ponieść tego konsekwencje.

https://streamable.com/0goowv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.