Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na RvFal3k

MiniKoki

Rekomendowane odpowiedzi

Login: DonPutaMadre
Nick oskarżonego: RvFal3k
Powód skargi:  chłop sie poczuł  skarga powód dał mi muta za nic za to ze chłop 1 napisał ze moje auto to szrot a ja napisałem wypier... to odrazu 12h brak kultury 
Data zdarzenia: 20.11.2020
Dowody: W logach wszystko macie  a po za tym mam kolege co potwierdzi
Opis sytuacji: Mute za free za to ze chłop napisał mi ze moje auto to szrot pogcham wybraliscie takiego suportera nowy jest a już sie poczuł 

Witam, zacznę od tego że przyjąłem raporta na gracza pod tytułem "obraza mnie" sprawdzając w logach doszukałem się tych wiadomości. 

LOCAL DonPutaMadre [UID: 5691]: Wypier.... 

LOCAL DonPutaMadre [UID: 5691]: biedaku

Zdecydowanie obraziłeś gracza, to że napisał że szrot nie usprawiedliwia cię żebyś go nazywał od biedaków,  mogłeś zwyczajnie napisać na niego zgłoszenie lub to ktoś by się tą sytuacją zajął. Czekam na wypowiedź ARCON. 

Przed chwilą, RvFal3K napisał:

Witam, zacznę od tego że przyjąłem raporta na gracza pod tytułem "obraza mnie" sprawdzając w logach doszukałem się tych wiadomości. 

LOCAL DonPutaMadre [UID: 5691]: Wypier.... 

LOCAL DonPutaMadre [UID: 5691]: biedaku

Zdecydowanie obraziłeś gracza, to że napisał że szrot nie usprawiedliwia cię żebyś go nazywał od biedaków,  mogłeś zwyczajnie napisać na niego zgłoszenie lub to ktoś by się tą sytuacją zajął. Czekam na wypowiedź ARCON. 

dobrze rozumne to napisałem biedaku a ty czemu mu muta nie dałes jak napisał ze moje auto to szrot no

1 minutę temu, RvFal3K napisał:

Czemu nie napisałeś reporta? Na pewno ktoś z administracji tym by się zajął, jednakże słowo "szrot" nie jest według mnie słowem za które powinna być dawana kara wyciszenia. 

ciekawe czy ty bys nie wybuchnol jakby chlop ci przeskadzal w biznesie np ,, Elo Ale gówno warte 5k ,, nic  bys nie zrobil cnie walic to nie

Uwierz mi że też kiedyś dużo handlowałem i potrafiłem na to nie zwracać uwagi bo zazwyczaj piszą tak osoby które zazdroszczą.

Przed chwilą, DonPutaMadre napisał:

,, Elo Ale gówno warte 5k ,,

Tylko że takie słowa ci ten gracz nie napisał. Ode mnie to wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.