Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na szewczykk

siema.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 18074
Login: szyms14
Nick oskarżonego: @szewczykk
Powód skargi:  Oszustwo na tune pojazdu.
Data zdarzenia:  dziś
Dowody:  

Spoiler

ylKTh4n.png

Opis sytuacji: Gracz pisze, ze FT bez ABS, Nitra, Baku - Okazuje się, że brakuje elegy;
- Rejki (12k)
- Letnich opon (3k)
- Vizu (26k)
- Wykrywacza Fotoradarów (nw jaki koszt)

Proszę o zwrot wyżej podanych kwot
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Ping na forum. 

Naprawdę będziesz robił problemy o fotoradar czy letnie opony za 3k?

O braku vizu pisałem na forum i dałem zdjęcia a wiem że sprawdzałeś jakie mam offki na elegy więc idk po co udajesz zaskoczonego i próbujesz wyłudzić ode mnie hajs. Słabe zachowanie, czekam na werdykt administracji. Pozdrawiam

Dorzucam 2 ss'y i dodam że autem przyjechałem pod urząd pod którym czekałeś i widziałeś że brakuje vizu

Screenshot_20220207-181841~2.png

Screenshot_20220207-194320~2.png

Dziwne, że nie patrzyłeś na forum skoro taką wiadomość sam napisałeś. Mianowicie jakie gracz ma oferty za pojazd. Co do kwestii tuningu, którego brakuje (oprócz wizualnego, kwestia ta została wyjaśniona wcześniej) to tak:

• Rejestracja 12000$ (12k)
  • Letnie opony 3000$ (3k)
  • Wykrywacz fotoradarów 2500$ (2.5k)

Co daje nam łączną kwote 17500$ (17.5k). @szewczykk dam ci od teraz 48h na zapłatę graczowi owej kwoty na którą został oszukany. Przelewu możesz dokonać poprzez bank Los Santos (18074 UID).

10 godzin temu, Tubas napisał:

Dziwne, że nie patrzyłeś na forum skoro taką wiadomość sam napisałeś. Mianowicie jakie gracz ma oferty za pojazd. Co do kwestii tuningu, którego brakuje (oprócz wizualnego, kwestia ta została wyjaśniona wcześniej) to tak:

Co daje nam łączną kwote 17500$ (17.5k). @szewczykk dam ci od teraz 48h na zapłatę graczowi owej kwoty na którą został oszukany. Przelewu możesz dokonać poprzez bank Los Santos (18074 UID).

Nie patrzyłem na forum, gracz napisał że takie miał oferty, więc mu uwierzyłem. Pojazdu nie widziałem, gdy podjeżdżał, ponieważ czekałem już w środku urzędu. 

Ciężko jednoznacznie potwierdzić czy patrzyłeś na forum czy też nie. Niby auto stało przed urzędem i je widziałeś ale jednak stałeś już w środku i czekałeś na sprzedającego. Ze względu na brak ustalenia czy gracz widział pojazd przed kupnem / sprawdzał forum i post sprzedającego kwestie tuningu wizualnego zostawiam nierozwiązaną i nie będzie związana z nią dalsza część skargi.

Przytaczam ponownie moją wypowiedź i od teraz zaczyna się czas (48h).

14 godzin temu, Tubas napisał:

20 minut temu, Tubas napisał:

Ciężko jednoznacznie potwierdzić czy patrzyłeś na forum czy też nie. Niby auto stało przed urzędem i je widziałeś ale jednak stałeś już w środku i czekałeś na sprzedającego. Ze względu na brak ustalenia czy gracz widział pojazd przed kupnem / sprawdzał forum i post sprzedającego kwestie tuningu wizualnego zostawiam nierozwiązaną i nie będzie związana z nią dalsza część skargi.

Przytaczam ponownie moją wypowiedź i od teraz zaczyna się czas (48h).

Nie wiedziałem, że niema vizu, a gracz o tym fakcie mnie nie poinformował. Jakiś dowód na to, że widziałem pojazd / oglądałem na forum? - Nie ma, nie poinformował mnie szewczykk, więc to jego wina. Przyjrzyj się jeszcze raz @Tubas skardzę.

30 minut temu, szewczykk napisał:

Nie musiałem informować, sam dałeś radę dotrzeć do mojego posta w którym informowałem jaki tuning posiada i jaki nie posiada elegy. Pod urzędem też sam dałeś radę go zobaczyć 

Nie, nie widziałem ogłoszenia na forum oraz nie widziałem pojazdu przed wymianą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.