Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na członka frakcji - barti789

WikoPiko

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:WikoPiko
Nick oskarżonego: @barti789
Powód: Nieostrożna jazda, jazda pod prąd.
Dowody: https://imgur.com/gallery/7X6XsoW
Opis sytuacji: Jechałem wbijać lvl na apce a nagle członek frakcji jechał rozpędzony z górki driftem na prawdopodobnie zgłoszenie, uderzył we mnie i napisał na pv "XD" [2022-02-07 14:41:20] [Output] : << [38] barti789: XD .

Witam, z mojej strony wyglądało to tak, że zmierzałem na mechanika żeby się naprawić bo miałem rozwalony pojazd. Jechałem rozpędzony z górki a Pojazd marki huntley bardzo się ślizga i nie zdążyłem wychamować, bodajże rozwaliłem tobie zderzak za który zapłaciłem odrazu a ty po chwili odesłałeś mi pieniądze i to mnie rozbawiło że aż tak bardzo chcesz napisać tą skargę na siłę. 

35 minut temu, WikoPiko napisał:

Ale ty jechałeś z górki z 130 km/h i miałeś dużo czasu żeby wy hamować 🙃

Nie jechałem 130 tylko 80km/h a za szkody pieniądze zwróciłem bez problemu ale ktoś tu chce napisać skargę na siłę.

Po prostu jechałem 80 z górki i huntleya mocno zarzuca oraz miałem włączony abs który wydłuża drogę chamowania. Jakbym mógł to bym dal tobie go i sam byś zobaczył że jazda nim nie jest taka prosta. Pieniądze za szkody zwróciłem ale je odesłałeś i wolałeś napisać skargę, czekam na odpowiedź zarządu. 

Witam Kierownik Banan99 z tej strony.

Po przyjrzeniu się sprawie stwierdzam że pracownik frakcji rzeczywiście podczas skręcania zajechał na przeciwny pas i tu wina jest bezdyskusyjna. Huntleye mają to do siebie, że niestety mają słabą siłę hamowania i łatwo się podbijają w powietrze, nawet przy niskich prędkościach. Zachowanie po wypadku jednak było bardzo dobre, pracownik chciał niejako odkupić swoje winy i zwrócił koszt naprawy ponoszony przez poszkodowanego. To że sam poszkodowany nie chciał przyjąć pieniędzy to jest jego sprawa, w której można się doszukiwać celowej próby napisania skargi na taksówkarza.

Członek frakcji zostanie upomniany o zachowanie większej uwagi podczas jazdy. 

Skargę uznaje się za przyjętą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.