Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na <macekdj1>

Typowy

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na <macekdj1>

UID: <16624>
Login: <Typowy>
Nick oskarżonego: <macekdj1>
Powód skargi: <Wyzwiska na pm>
Data zdarzenia: <5:15 03/02/2022r,>
Dowody: <ss>
Opis sytuacji: <Pisze do mnie ten gracz oferując jakieś śmiesze oferty na pojazd i jeszcze wyzywa>
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <ss>

273220899_3124051297872088_7485492573751219060_n.jpg

273273165_3124051417872076_8177538118622672476_n.jpg

Odpowiadając na to wiem poniosło mnie za co przepraszam, ale gracz @Typowy ogłosił ze sprzeda lub wymieni się za premiera. Ja zaciekawiony oferta napisałem do gracza w następujący sposób "Siema mogę wymienić się za clovera i dopłacę jeszcze" z czego zarzucił cenne 50k z czego czysty premier z salonu kosztuje 61k a clover jakieś 13.5k  zaśmiałem się i powiedziałem ze mogę dopłacić 35k z czego @Typowy obrażając mniejszego gracza napisał "NIe masz kasy noobku to nie pisz do mnie"  Noob, pochodzi od angielskiego słowa Nobody [Nikt] czyli gracz @Typowy umyślnie obraził mnie jako nikt i co to znaczy czy mam przestać w to grać a może depresji dostane nie wie jakie mam zdrowie psychiczne. Więc to nie była żadna śmieszna oferta za samochód Premier chyba że miał jakieś ulepszenia ale w ogłoszeniu nie zostały podane. dlatego poniosły mnie emocje i napisałem to co napisałem handel z tym graczem nie jest przyjemna rzecz.

Sprawdziłem dokładnie logi waszej konwersacji i autor nigdzie nie zawarł słów, które przytoczyłeś @macekdj1. Natomiast twoje słowa obraziły gracza, potem napisałeś do niego jeszcze "60" co również go obraża. Nie mam wątpliwości, że oskarżony zasługuje na kare. Zostaje on wyciszony na 1 dzień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.