Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na RTH - oskarżony przez DanieLLooSsS

Daniel.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: RTH
Data zdarzenia:  02.02. 21:30 około
Opis zdarzenia:  Jak wiadomo podczas HH, cały parking na kurierze zajęty, także wraz z @RockShanna postanowiliśmy zaparkować w neutralnym miejscu nie blokującym przejazdu na światłach awaryjnych. Przypomniałem sobie, że już minęła godzina więc postanowiłem wejść do niego i odświeżyć czas, stał już wtedy tam pracownik RTH, odchodząc od auta widzę, że spakował na lawetę pojazd biegnąc w jego stronę i krzycząc on potrącił mnie i wyjechał z kuriera. Pragnę też nadmienić, że parkowała tam Roksana więc na screenie pracownika spodziewam się jej nicku, a ostatnim kierowcą jestem ja tak jak opisałem wyżej pozdrawiam.
Dowody:  
image.png.57719a5c5ad05666c9e5866269359a73.png

Witam, z tej storny Adept RTH z SA Road Assistance!
SS:

Spoiler

mta-screen_2022-02-02_21-22-26.thumb.png.08da89e2b699d4b27bad6d31df6e5280.png

11 godzin temu, DanieLLooSsS napisał:

Przypomniałem sobie, że już minęła godzina więc postanowiłem wejść do niego i odświeżyć czas, stał już wtedy tam pracownik RTH, odchodząc od auta widzę, że spakował na lawetę pojazd

Zacznę od tego, że podczas sprawdzania, jak i również podczas wsiadania do lawety by wciągnąć pojazd nie widziałem żadnej osoby, która wsiada do auta.

11 godzin temu, DanieLLooSsS napisał:

biegnąc w jego stronę i krzycząc on potrącił mnie i wyjechał z kuriera

Niestety voicechat miałem ustawiony na 0% więc nie miałem możliwości Ciebie usłyszeć, a podczas wyjeżdżania z kuriera zwracałem szczególną uwagę na graczy, ponieważ w trakcie HH był troche zatłoczony i nie przypominam sobie, żebym kogokolwiek przejechał 🤗

Jeszcze tylko chce wspomnieć, że na screenie powyżej widać auto, które stoi na światłach awaryjnych wystarczająco długo, żeby go zabrać.

Widzę, że próbujesz okłamać zarząd, nie mądre zagranie z Twojej strony. Dokładnie mnie widziałeś jak wsiadam do auta bo stałeś obok i się kręciłeś celując suszarką, jeszcze miałem problem z włączaniem ponownie awaryjnych bo coś nie załączało i wchodziłem i wychodziłem przez 20 sekund. Ale tak jak wspomniałem wszystko widać na moim pierwszym SS'ie, ostatni kierowca DanieLLooSsS, a na Twoim pięknym screenie RockShanna. Jak to wytłumaczysz? Wiem, że chciałeś się wycwanić, ale niestety zapomniałeś, że w PP widać ostatniego kierowcę. 

Po pierwsze to chce ci tylko powiedzieć, że z mojego punktu widzenia nikt, ale to absolutnie nikt nie był przy/w aucie. Możliwe, że to przez mój ostatnio szwankujący internet, ale nie wiem nie chce zwalać na to winy.
Po drugie to, jaki jest sens odświeżania czasu, skoro auto cały czas stało w tym samym miejscu.
Nawet jeśli byłeś tam i wszedłeś do tego auta, to stało dłużej, niż 1h, więc miałem prawo go zabrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.