Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Ocean San Andreas i jego natura

VemcziN

Rekomendowane odpowiedzi

NAGLOWEK.pngVDgjwdI.png

Witajcie, ja jestem @VemcziN i w dzisiejszym artykule przedstawię Wam, co się znajduje pod wodami naszego oceanu San Andreas. Miłego czytania.

XGwBbve.png
A więc pewnego dnia zadzwonił do mnie mój znajomy Tadeusz, który zaproponował mi wspólne wyjście na rybki, oczywiście, jako że lubię łowić ryby, to mu nie odmówiłem. Tadeusz ma swoją prywatną łódź, gdzie w sobotnie popołudnie wypłynęliśmy łodzią na głębokie wody oceanu San Andreas i tam zaczęliśmy wyciągać rybę za rybą. Znajomy zaczął opowiadać jakieś swoje historie, gdzie zdawał egzaminy uprawniające do nurkowania, ale zbytnio go nie słuchałem ze względu na dużą ilość ryb, którą nigdy w życiu nie złowiłem, poniżej przedstawię Wam rzadkie ryby, jakie złowiłem.

Pierwszą rybą, jaką złowiłem, był to mały okaz rekina mitsukurina, który charakteryzował się kłami w swojej jamie ustnej oraz długimi płetwami. Była to największa ryba, jaką udało mi się dotychczas złowić.

ramka.png

Drugą rybą, był to również okaz rekina mitsukurina, ale zdecydowanie mniejszego od poprzedniego.

RAMKA1.png

Trzecią rybą, była płaszczka, którą złowiłem pierwszy raz w życiu

RAMKA2.png

Następnymi rybami, które wyłowiłem, były to podeszwice, które są naprawdę małe, bo mają rozmiar ciała od 5 cm do 14 cm.

RAMKA3.png

Wracając z wód, Tadeusz zaczął opowiadać, że zakupił batyskaf w Los Santos nie daleko miejsca, w którym wypływaliśmy, oczywiście ja jestem gapą i nie widziałem, że jest tam port z łódkami, które można kupić, bądź wypożyczyć. Następnego dnia zadzwoniłem do Tadeusza z pytaniem, czy wypłyniemy znów łodzią na głębokie wody, aby połowić, on w ramach tego zaproponował podwodną podróż po oceanie, oczywiście ja znów takiej propozycji nie odmówiłem, ponieważ nigdy nie byłem jeszcze pod wodą naszego oceanu. Gdy wypłynęliśmy na jakąś odległość od lądu, moją uwagę przyciągnął wrak ogromnego statku, na moje oko był to wrak Titanica i rzeczywiście, okazało się, że jest to wrak Titanica. Niestety nie jestem w stanie opisać dokładnie, co widziałem, ponieważ wrak strasznie był zarośnięty oraz dziurawy. Na pamiątkę zrobiłem zdjęcie wraku.

CzK5mWV.png
8eybfgF.png

Autor: @VemcziN
Grafika: @Aiishan
Korekta: @Tomcio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.