Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na MichalekPL

Dr.Szpont

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Heysiwer
Nick oskarżonego: @MichalekPL
Powód skargi: Złamanie regulaminu rozgrywki. (1. Zabrania się przeszkadzania w rozgrywce na strefie DM będąc nietykalnym.)
Data zdarzenia: 28.05.2020 około 20:00
Dowody: 

mta-screen_2020-05-28_20-03-32.thumb.png.abcd47f3d1aa68ccc5012585714acaa6.png

mta-screen_2020-05-28_20-03-35.thumb.png.e5f390f52ef803d704c9c3f7102aed33.png

Opis sytuacji: Zauważyłem oskarżonego gracza na strefie DM. Zniszczyłem mu paczki, które miał w bagażniku, a następnie go zlikwidowałem. Gracz przyszedł na miejsce z ''DM OFF'', wsiadł do pojazdu i zaczął wielokrotnie mnie rozjeżdżać, co nie jest zgodne z regulaminem rozgrywki.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [3] MichalekPL: Informuję Cię o skardze na forum.

Powiem Ci, że pierwszy raz spotkałem się z taką osobą jak ty, która tak perfidnie kłamie. 

Po 1. Wszystko pasuje, że Twój jakże niedorzały wiek przyczynił się do odegrania się na mnie, za zniszczenie Ci paczek.

Po 2. Na 100% wjechałbyś we mnie przypadkiem 3 razy pod rząd.

Po 3. Jak pisałem Ci, że napiszę skargę nie broniłeś się wyżej wymienionym fałszywym argumentem, tylko cały czas "płakałeś" nad tym, że zniszczyłem Ci paczki.

Reasumując powinieneś dostać bana na dłuższy okres czasu, abyś się czegoś nauczył. Zamiast się przyznać do błędy, że pod wpływem emocji mnie rozjechała, to jeszcze wprowadzasz ARCON w błąd. Gratuluję inteligencji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.