Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na kooniex, opelvectra1312, merat

Arizona

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  45328
Login: Arizona
Nick oskarżonego: kooniex, opelvectra1312, merat
Powód skargi: Gracze ostrzeliwali samochód mój i kolegi, kiedy zaparkowaliśmy pod DM
Data zdarzenia: 01.02.2022, około 02:20
Dowody: Dowody pochodzą ode mnie jak i za równo od gracza @Miata

spacer.png

spacer.png

spacer.png

https://drive.google.com/file/d/1-w0nljA__v1MEqmHUT2EWjGOcjcy2uAY/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1UypnE1z9m0Ko6TDDmIwKz1ktctj5jdG2/view?usp=sharing
Opis sytuacji: Z graczem @Miata postanowiliśmy sprawdzić, czy Grove Street na DM jest przejęte przez organizację. Zaparkowaliśmy na moście poza strefą DM i pisaliśmy ze sobą. Przybiegła trójka wymienionych wyżej graczy z toksycznym podejściem i ze strefy DM ostrzelali nam samochody niszcząc silniki i przebijając opony.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

spacer.png

Ja tylko dodam że napisałem że macie mi za bensona zwrócić 142 zł to mnie olaliście, więc nie próbujcie się teraz na siłę dogadywać, toczyliście bekę z całej sytuacji więc róbcie to teraz dalej, podsylam ss z naprawą dla administracji

unknown-36.png

6 minut temu, kooniex napisał:

witam, skąd miałem wiedzieć gdzie jest koniec dm? przebilem ci jedna oponę, bo myślałem że na dm stoisz ¯\_(ツ)_/¯

Proszę administrację o sprawdzenie nagrań, kłamanie w apelce jest słabe, tak samo jak edycja posta 

1 godzinę temu, kooniex napisał:

mogę cię całego kupić wraz z twoim kolegą

Straszny z Ciebie cwaniak, może zapytamy administratora Volenir jak podchodzisz do swojej ostatniej szansy grania na tym serwerze? Bo po logach z całej sytuacji i pierwszej odpowiedzi tutaj która przed edycja brzmiała "ok płaczku ile mam ci oddać" jakoś średniawo ja szanujesz, tymbardziej że wcześniej wyrwałeś bana za obrazę innych graczy. 

Dla zainteresowanych link do apelki, tak żeby admini mieli podgląd na poprzednie przewinienia bez szukania 🙂

17 minut temu, Miata napisał:

Straszny z Ciebie cwaniak, może zapytamy administratora Volenir jak podchodzisz do swojej ostatniej szansy grania na tym serwerze? Bo po logach z całej sytuacji i pierwszej odpowiedzi tutaj która przed edycja brzmiała "ok płaczku ile mam ci oddać" jakoś średniawo ja szanujesz, tymbardziej że wcześniej wyrwałeś bana za obrazę innych graczy. 

Dla zainteresowanych link do apelki, tak żeby admini mieli podgląd na poprzednie przewinienia bez szukania 🙂

szczerze to nie chce mi sie tego czytac ale 

§ 3
W skardze mogą wypowiadać się jedynie: oskarżający; osoba oskarżona oraz administrator rozpatrujący wniosek.
                     Ewentualne osoby trzecie mogą się wypowiedzieć dopiero po zezwoleniu przez administrację.

download.jpg.1b47c747cd1e382d2ea6ee4d30dcdc0b.jpg

5 godzin temu, Miata napisał:

nie placz :like::like::like::like::like::like::like:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.