Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana [skarga na gracza tabaluga2115]

mlodziutki.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 10034
Login: wiktor_jestem 
Nick oskarżonego: tabaluga2115    @tabaluga2115
Powód skargi: Brak spłaty rat
Data zdarzenia: od dnia 14.01.22 do dnia  28.01.22

opis sytuacji;  zaczęło się od tego , że   sprzdawałem mananę  odezwał się do mnie gracz z byłej organizacji , no to bez zawachania  mu sprzedałem okazało sie ze nie ma pieniędzy  i zaoferował mi raty do spłaty miał 110k  umówiliśmy sie ze ma na to 10 dni , po kilku dniach oddał mi  część pieniędzy . Po chwili  zaczął mi nie odpisywac na discordzie  chociaż był  dostępny pisałem do niego codziennie od 4 dni, po czym znalezłem jego znajomego który wysłał mi zdjęcia z pv  ogólnie to ma do oddania jeszcze 50k  Ma czas kilku dni ale wysłane zdjęcia poniżej wszystko mówią  pozdrawiam.  [jeżeli by była opcja zwrotu połowy z 50k to było bo bardzo fajnie ]

dostalem takie zdjęcie od tego gracza 

image.png.93b4099d1ca51603430de00b9290546c.png

https://imgur.com/a/8Ia7URY

image.png.6684d8885f758aa84c1df2c68ceb4bbb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.