Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Klocek

Rawley

Rekomendowane odpowiedzi

Login: domileol
Nick oskarżonego: @Klocek
Powód skargi: Wyrzucenie za flood
Data zdarzenia: 31.01.2022
Dowody: 
- Screen z konsoli: https://imgur.com/a/m1vdPYu
- Screen o poinformowaniu o skardze: https://imgur.com/a/q59JZip
Opis sytuacji: Pracuję na magazynie po czym o 21:00 wchodzi kolejne przetasowanie na 42% HH i napisałem na /g XDDDDDD i dostałem kicka.

Informacja dla Klocka XDDDDDD jeśli nie wiesz to D oznacza poziom roześmiania się a nie flood, flood to na przykład gdy ktoś napisze Klocekkkkk albo jazdaaaaaaaa itp rzeczy.

Witaj Klocek no jeśli nie wiesz co to flood to polecam odejść z administracji bo mi zajeło 15 sekund sprawdzenie co to jest flood. Wujek Google nie boli wystarczy sprawdzić.

Flood - wielokrotne wysyłanie tej samej wiadomości lub wielu różnych wiadomości lub pustych lub zniekształconych (zwykle celowo) pakietów bez wiadomości w bardzo krótkich odstępach czasu.

wielokrotne wysyłanie tej samej wiadomości: nie zrobiłem tego
wielu różnych wiadomości: nie zrobiłem tego
pustych lub zniekształconych: nie zrobiłem tego
w krótkim odstępie czasu: nie zrobiłem tego
zwykle celowo: nie zrobiłem tego

Czekam na werdykt administracji RCON.

Ja nie wiem czy ty taki ułomny jesteś bo ja już nie mogę z tobą to co zaznaczyłeś na czerwono jest opis gdzie sie tego używa.

Krótki Opis Słowa Flood (poradnik dla 3 latka)
116519799_Flooddla3latka.png.6bb368b5f0d2d6df388d713de2de1331.png

Polecam dokończyć wikipedie o słowie flood do końca
image.png.929ce00bba9e652efd3b1b38f871142a.png

Czekam na werdykt od Administracji RCON.

6 godzin temu, turbokolba1312 napisał:

image.png.b23feef3b149bd63b7bb5b169bdc8067.pngimage.png.ec299d9ae8117d12d90b10de2c6a245a.pngimage.png.041971cb305fe0d3f0d54022ca9e0a58.png

(pls bez punktów ale mnie skręca i musiałem to dodać bo google jednak trudne jest i jak widać nawet ktos kto ma wiecej niż 3 lata nie potrafi skorzystać)

image.png.c3a9f0b29b7edc4eb1539f587baacdc9.png sam się zgłasiłeś

Przypominam o regulaminie

image.png.f334b73c285e406f9de504c1783d8ff1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.