Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Saint_David - oskarżony przez Laura_Palmer

Laura_Palmer

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika:Saint_David
Data zdarzenia: 30.01.2022 około godziny 00:00
Opis zdarzenia: Odholowanie poprawnie zaparkowanego,nie uszkodzonego pojazdu.Pojazd stał jak inne pojazdy przy parkingu przy giełdzie do 200k po czym patrzę że go tam nie ma a samochód na parkingu policyjnym.Pytam się supporta czy można tu parkować.3 Supportów stwierdziło że tak,więc odholowanie było bezpodstawne a nie ma tam żadnego zakazu lub "Don't park here".Według mnie jest to naciąganie graczy na koszta o których nie mają pojęcia jeśli faktycznie nie można tu parkować.
Dowody: https://imgur.com/a/2m1uIae dokładniej chodzi mi o te końcowe miejsca na giełdzie.

[2022-01-30 00:12:00] [Output] : >> [136] Fugi: tu można parkować gdzie stoje?
[2022-01-30 00:12:00] [Output] : (136) Fugi: sÄ…
[2022-01-30 00:12:06] [Output] : (136) Fugi: no jak dla
[2022-01-30 00:12:08] [Output] : (136) Fugi: mnie tak

[2022-01-30 00:12:47] [Output] : (136) Fugi: Mozna

pomyłka jednak był to rzulty,poprostu jeździli tym samym pojazdem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.