Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Kradzieże w San Fierro ~ Część 1

Vanissh

Rekomendowane odpowiedzi

naglowekartykul.png
naTqDnE.png

Witam Państwa, z tej strony Pressman @Vanisshed z Redakcji prasowej Project News. Dziś chciałbym omówić sprawę z ostatnimi kradzieżami w San Fierro. Zapraszam serdecznie.
XGwBbve.png
Notka o San Fierro

San Fierro, to główne miasto w całym San Andreas, jest ono położone po lewej stronie mapy, jest ono głównym miastem, więc jest najbardziej rozwinięte i nadal rozwijane.
VDgjwdI.png

26 stycznia, na ulicy Hasbury, nastąpiła próba kradzieży motocykla, przypadkowo właściciel pojazdu, akurat wychodził z domu, aby się przejechać i jak się okazało, jak się okazało, był okradany z własnego motocykla, więc ruszył do walki, którą oczywiście wygrał, przestępca próbował uciekać, ale nie udało mu się to. Maciej (tak miał na imię) zadzwonił na policję, nadal trzymając złodzieja, gdy policja przyjechała, okazało się, że był to właściciel warzywniaka, Pan Mirosław, zabrano go do sądu, a następnie został skazany na 5 lat więzienia.

RAMKA1.png

Gzqqb1L.png

Udało mi się przeprowadzić wywiad z Panem Maciejem, zapraszam do czytania.

RT: Redaktor | PM: Pan Maciej

RT: Witam Pana Macieja, czy mógłbym przeprowadzić z Panem wywiad?

PM: Jasne nie widzę żadnego problemu.

RT: Jak się Pan czuje z ostatnimi wydarzeniami?

PM: Jak się mam czuć, czuje się zwyczajnie, po prostu jakiś gamoń próbował mi ukraść motocykl.

RT: Po ile wycenia Pan motocykl?

PM: Za motocykl dałem 70 tysięcy dolarów.

RT: O czym pomyślałeś, gdy go zobaczyłeś (złodzieja)?

PM: Cóż, mówiąc szczerze, to się troszeczkę przestraszyłem, ale mimo tego zachowałem spokój i się ''obroniłem''.

RT: Dziękuje Panu bardzo, chce Pan kogoś pozdrowić albo przekazać jakąś wiadomość?

PM: Tak, chciałbym pozdrowić babunię Magdalenę i dziadziusia Aleksandra.

GIF2.gif

VDgjwdI.png

Ostatnia już kradzież, wydarzyła się dwudziestego ósmego stycznia, o godzinie 19 na ulicy Garcia. Napadnięto na 17-letniego mężczyznę, pobito go oraz okradziono go z około 200 dolarów. Poszkodowanemu zostały złamane dwie kości i to w nogach. Przestępców było czterech, a oto ich opisy wyglądowi. Pierwszy był wysoki na około 2 metry, był ciemno skóry oraz był łysy, miał 2 tatuaże, jeden na twarzy z tygrysem a drugi na ręce ze znakiem komunizmu, miał na sobie krótkie spodenki i bluzę z napisem, ''This day is DUMB" czyli ''Ten dzień jest GŁUPI''. Drugi mężczyzna miał rysy twarzy chińczyka, miał 160 cm wzrostu, miał na sobie podkoszulek i majtki. Trzeci mężczyzna był wysoki na okolice 190 centymetrów, był bardzo umięśniony, miał długie blond włosy, miał 1 tatuaż na nodze, była to jakaś postać z kreskówki. O wyglądzie czwartego mężczyzny nic nie wiadomo.

RAMKA2.png

GIF1.gif

Przestępców do dziś nie złapano.
XGwBbve.png

Dziękuje za czytanie, do zobaczenia w następnym artykule.

8eybfgF.png

Autor : @Vanisshed

Grafiki : @Aiishan

Korekta: @Tomcio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.