Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Tiger

*TiGeR*

Rekomendowane odpowiedzi

Login: *TiGeR*
Nick oskarżonego: Tiger
Powód skargi: Podszywa się, ma IDENTYCZNY nick. Przy czym nawet UID ma większe co znaczy, że później załozył konto na serwerze. A i tak ten nick mam od 8 lat na serwerach MTA. 
Data zdarzenia: Cały czas.
Dowody: Można sprawdzić jego nick. 
Opis sytuacji: Opisałem wyżej, podszywa się. Prosiłem aby zmienił nick lecz nie chciał po dobroci.  I nie, nicki się nie różnią dużo, ponieważ pisze do mnie 26252726 graczy, że coś tam że coś tam czy mam na sel to na sel tamto, że pisałem do niego itp. Więc nick Mój *TiGeR* a nick Tiger to jest to samo jak jakbym miał nick *Minek* a Ty minek.. Bez jaj, pisze jeszcze raz i proszę o odpowiedź osoby która bardziej rozumie to... 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Dodam jak poinformuję, czyli jak wbije na serwer. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.