Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na czeslawmuwi - oskarżony przez KacperU_placzek aka Pawex26

Pawex26

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: czeslawmuwi
Data zdarzenia: 25.01.2022r godzina około 20:47 
Opis zdarzenia:  Zaczynając od początku, wyżej wymienionego dnia o wymienionej porze jeździłem pod SF, los chciał, iż miałem wtedy ogromne lagi przez które dostałem kicka "[2022-01-25 20:43:09] [Output] : Gracz KacperU_placzek został‚ wyrzucony z serwera przez Emciok, powód: wróć jak opanujesz te lagi" . W aucie zostali moi koledzy z którymi rozwialiśmy na ts. Pan delikwent aka oskarżony postanowił podjechać i zabrać se auto pomimo, iż koledzy pisali mu, żeby je zostawił. Z tego co pamiętam gdy byłem w SARA, nie było można zabierać auta z graczem w środku. Do tego gdy napisałem mu, żeby oddał auto on totalnie to olał i pojechał wsadzić je na PP.  Proszę o ukranie dęciaka 😉 
Dowody:  Dowów nr 1: https://streamable.com/yvj2k6
Dowód nr2: https://streamable.com/1k0vbh 
Dowód nr3: https://imgur.com/a/W7hJK7n

Witam, Specjalista czeslawmuwi z Road Assistance.

Jako że jestem oskarżony pozwolę sobie na wypowiedź.

Zostałeś wyrzucony z serwera, Twoi koledzy owszem byli w środku pojazdu ALE, pojazd utrudniał komunikację lądową blokując jeden pas przejazdowy.  

Jako że osoba która Cię wyrzuciła nie przeniosła Twojego pojazdu w bezpieczne miejsce, lub do przechowywalni  postanowiłem je zabrać i wstawic na parking policyjny za odpowiednią kwotę. Na dodatek Twoi koledzy uniemożliwiali mi zabranie pojazdu, i poszło w moją stronę kilka brzydkich słów. A co do tego że nie można zabierać pojazdu z graczem w środku, który nie jest kierowcą a siedzi tylko i włącznie na siedzeniu pasażera, nic mi nie wiadomo. Pozdrawiam

Mhm, czyli przesunięcie auta na bok nie było już możliwe tak? Tylko było go trzeba, aż zawieść do PP, śmiechu warte jak by to major powiedział z aferą koniową. Skoro koledzy juz Ci pisali, żebyś zostawił to mogłeś zostawić, a co do brzydkich słów, ja im nie kazałem tego pisać ale niektórym dęciakom sie należy. Z fartem pewnie i tak fawora bedzie ale zobaczymy. 

Witam, po przeanalizowaniu całej skargi dochodzę do wniosku, że nasz pracownik nie popełnił żadnego błędu. 

Już tłumaczę dlaczego... Nie złamał on żadnego punktu regulaminu, fakt mógł po dobroci odstawić pojazd na pobocze, przepchać lub cokolwiek, ale tego nie zrobił. 

Głównie winny jest tutaj supporter, który ukarał Ciebie kickiem, a pojazd pozostawił na środku drogi. 

Skargę odrzucam i zamykam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.