Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na opelvectra1312

Dawidek

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 1837
Login: Dawidek
Nick oskarżonego: @opelvectra1312
Powód skargi: Celowy Taran, brak zapłaty za szkody.
Data zdarzenia:  25.01.2022r Godzina 3:00-4:00
Dowody: 

Opis sytuacji: Na pierwszym zdjęciu widać już po akcji bo się w ogóle tego nie spodziewałem gracz vmaxem we mnie wleciał po czym wyladowalem na barkach koło prawka. Po czym nawet mnie nie przeprosił. Krążył za mną jakby szukał czegoś. Na kolejnych Ss chciałem zawrócić co widać na ss. Gracz bez wahania we mnie uderzył poprawił tak, że uszkodził mi silnik i wepchał w drzewo. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://i.imgur.com/NiMRf1p.png

53 minuty temu, opelvectra1312 napisał:

zaraz dojdzie do spermy oooooo

na tych ssach widac tylko jak dostales strzala po tym jak zawracales na środku drogi xd a ja mialem tam pierwszeństwo takze nawet to nie z mojej winy zegnam

Czy ty widzisz co piszesz. Widać twoje podejście do sytuacji. 

Czy jest normalne Taranowac osobę która chce tylko zmienić kierunek jazdy? A co tam koleś w mananie to można.. 

Co do twojej wyczerpującej wypowiedzi. Przy zdjęciu gdzie zawracałem jak dobrze widać odległość od ciebie jest dość dobra żeby przy 80km\h ( w 100% takiej nie miałeś) zapanowałbys nad autem i nie uderzył we mnie a ja spokojnie bym zawrócił. Po drugie po twoim pasie pojawiła się przeszkoda - to już chyba wiele wyjaśnia. 

Ale dobicie mnie to już nie wyjaśniłeś tak przypomnę ci widać jak drugi raz mnie taranowaleś dlaczego to zrobiłeś nie wiem. Myślisz, że nocą możesz robić co ci się podoba? Taranowac co można. Nie napisałbym skargi gdyby nie to drugie zajście przy drzewie. Brak szacunku dla innych uczestników ruchu. Mam nadzieję, że ARCON bądź osoba niższej rangi nada prawidłowa karę. Bo jak mówię to nie było przypadkiem tylko robiłeś to z myślą. 

Ps. Pierwszeństwo miałeś na pasie na którym leży drzewo to ciekawe. 

Stałeś / zawracałeś na środku drogi co wiązało się z niebezpieczeństwem, że ktoś w ciebie wjedzie. Brak winy ze strony oskarżonego, jeżeli jechał z większą prędkością niż jest tam dozwolona to jak można zauważyć na drugim dowodzie skręcał co mogło wnioskować, że nie chciał w ciebie wjechać tylko cię wyminąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.