Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Radexx

Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 36765
Login: noisyy
Nick oskarżonego: Radexx
Powód skargi: Taran oraz brak wyrażenia chęci zapłaty za szkody.
Data zdarzenia: 24.01.2022 godzina ok. 20:00
Dowody: https://imgur.com/a/fXk5ElB
Opis sytuacji: Gracz celowo zepchnął mnie szambiarką do wody, następnie upominałem się, aby zapłacił za szkody, lecz ten twierdził że niczego nie zrobił i niczego nie zapłaci. image.png.873d0ebff3502cd7fda9ce04c5492b5f.png
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

image.png.d6cd26cb32353a1365811e8b86cb9a38.png

Dodam tylko, że gdy obejrzymy sobie w zwolnionym tempie, to widać jak gracz minimalnie wjeżdża na mój pas, a ja cały czas utrzymuje się na swoim.

Tak jak pisałem Ci w grze, ze swojej perspektywy nawet nie otarłem się o Twój pojazd, szambiarka nie była uszkodzona dlatego nie miałem i nie mam zamiaru Ci zapłacić za to, że synchronizacja zrobiła co zrobiła.

W dniu 25.01.2022 o 17:24, noisyy napisał:

Gracz celowo zepchnął mnie szambiarką

Celowo? Mhm. Sprawdź w słowniku co znaczy celowo.

W dniu 25.01.2022 o 17:24, noisyy napisał:

a ja cały czas utrzymuje się na swoim.

Spójrz jeszcze raz na nagranie, bo chyba nie widziałeś tego jak przecinasz linię.

Analizując nagranie nawet, jeżeli byłaby to desynchronizacja to widać na nagraniu jak twoje koło jest skierowane w stronę pasa ruchu autora skargi co wiązało się z jego staranowaniem i wpadnięciem do wody. Samo wyciągniecie pojazdu z wody to koszt 500$. @noisyy czy posiadasz screenshot'a z jego naprawy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.