Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Janeczek

DajPojare

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 7330
Login: Kuba4071
Nick oskarżonego: Janeczek
Powód skargi: oszustwo na ponad 25k
Data zdarzenia: dzis 22:40 okolo
Dowody:(czat) unknown.png
Opis sytuacji: Blista C miała nie mieć MZN BAKU ABS I NITRA a nie ma Kluczyka oraz Rejejstracji. Dodam tylko, ze odmiana mnie nie interesuje.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.e641c79d539c0bde49f7a0bc62b2389d.png

Witam, zaproponowałem temu oto graczowi od razu odmianę, gdy tylko do mnie napisał z tym problemem również moi koledzy z organizacji powiedzieli, że klucze oraz rejka to jest komponent i nie zalicza się to do tak zwanego „Full Tune”, nawet jeśli się zalicza jestem chętny na odmianę od razu. Czekam na odpowiedź administratora.

2 minuty temu, Janeczek napisał:

Witam, zaproponowałem temu oto graczowi od razu odmianę, gdy tylko do mnie napisał z tym problemem również moi koledzy z organizacji powiedzieli, że klucze oraz rejka to jest komponent i nie zalicza się to do tak zwanego „Full Tune”, nawet jeśli się zalicza jestem chętny na odmianę od razu. Czekam na odpowiedź administratora.

to cie zrobli w koko, odmiany nie chce z powodow wiadomych, tylko i wylacznie zwrot kasy za brakujace elementy. Wlicza sie, zobacz se inne skargi, nawet cb radio sie wlicza tutaj tez nie ma ale nie robie o to afery. @Kamli0 @Pietrula@ LeaveMeAlone nie prosilem was o wypowiedz, czekam na wypowiedz administratora.

1 minutę temu, Wiko_ napisał:

Siema pozwólcie, że się wypowiem. Rejestracja owszem wchodzi w FT, natomiast klucz nie bo nie ma ich limitu (tzn. możesz mieć ich 50+) /// prosze bez pkt

z rejka sie zgadzam, aczkolwiek z kluczem? 

i wiele innych skarg o kluczyk jest, w takim razie one są źle rozpatrzone? 😮 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.