Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Nikson.Cj

JuanAntonio

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 8152
Login: Kijok
Nick oskarżonego: Nikson.Cj
Powód skargi:  Oszustwo przy zakupie
Data zdarzenia:   20.01.2022
Dowody: nistety dowodów nie mam ale w logach jest wszytko zapisane
Opis sytuacji:  Zakupiłem od gracza Nikson.Cj elegy, gracz napisał ze elegy jest na full vizu, po zakupie podjechałem na komponenty i zobaczyłem ze full vizu ono nie ma brakuje jej dużej części tuningu wizualnego
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:image.png.a2690efed2a11baf24460c859790733e.png

Daj dowód że napisałem że auto posiada full vizu.

Skąd skarga po tylu dniach??

Dodam że gracz zgłosił się po 5 dniach, uciekał i niechciał mi pokazać koszty u tunera oraz był wulgarny na czacie. Na wszystko mam dowodu jeśli będzie trzeba to wszystko pokaże.

czy ty jesteś jakis inny? co zmienia to że zgłosiłem to po 5 dniach? Nie uciekalem przed tobą tylko sprawdziłem cene tego czego brakuje u tunera napisałem ci i odjechałemm nie wiem w czym tu masz problem. Owszem byłem wulgarny ale w czym tu problem? Nie jesteśmy dziećmi a czasami mogą mi nerwy puścić szczególnie gdy piszę z takim czlowiekiem jak ty. Zostawaim skargę dla Administracji

Nie uciekasz powiadasz? 

Po pierwsze mam świadków jak uciekłaś jeszcze pisałem Ci żebyś przyjechał a ty napisałeś do mnie w sposób wulgarny.(ss oraz nagranie) 

Po drugie podwyższanie cen tuna u (kolegi) to zalicza się jako próba oszustwa i wyłudzenia większej ilości pieniędzy. 

Po trzecie nie oszukałem cię poniewaz cenę liczyłem bez tych dodatków więc cena była dostosowana do stanu oraz tego co miał pojazd więc nic nie przepłaciłeś jeśli cie coś boli to mogę Ci dać 10k i sobie zamontujesz coś jeszcze i tyle. 

Jakbym chciał cie oszukać to bym nie chciał za elegy 335k tylko ponad 400 ponieważ elegy na full tune są drogie więc sam bym stracił to jaka tu próba oszustwa? 

PS każdy człowiek może się  pomylić. Sory😕

Po pierwsze  nie wiem czego nie rozumiesz, wyjaśniłem ci że napisalem ci ile wyszło za tune i odjechałem, nie chciałeś zapłacić to twoja sprawa, administracja to zalatwi, co z tego że pisałem w wulgarny sposób do ciebie ?  Co z tego że niby "uciekałem" jaki to ma wpływ na próbę oszustwa z twojej strony ?

Po drugie jakie podwyższanie cen za progi wyszło 3,6k przy 4% doliczki, doliczke odliczamy więc wyjdzie około 3,5, oraz przy kupnie brakowało zderzaków przód i tył( juz zamontowałem) i wyszlo mnie za to 10k, brakowało również poszereń przód i tył lvl 2 czyli 35k

Po trzecie nie chodzi o to czy przepłaciłem czy nie , chodzi o to że oszukaleś mnie pisząc że ma full vizu gdy tego full vizu nie miało

Więc proszę nie wypowiadaj się już więcej bo twoje argumenty są żałosne

Z mojej strony to tyle, zostawmy to dla administracji 

Nw czy wiesz ale skoro jesteś taki mądry tutaj to czemu nie chciałeś jechać na kompo czy przegląd skoro niby wiesz jak wygląda poszerzenie itd 

Po drugie może grzeczniej trochę i kultury zachowaj. 

Po trzecie nie oszukałem cię. Ze napisałem że ma full vizu to nie problem pomyliłem się i tyle. 

Zrozum to w końcu nic nie straciłeś ani nie przepłaciłeś to o co płaczesz tu? 

A i nic nie będę Ci z góry płacił skoro Administracja nie kazała mi płacic. Jak tak cie to boli to sprzedaj te ecu i turbo i oddaj mi te elegy ja ci oddam te 335 k i po problemie a nie robisz z IGŁY WIDŁY. 

Nie wiem jak do ciebie to napisać żebys zrozumiał, jak to nie chcialem jechac na diagno? przecież bylismy na diagno i pokazałem ci czego nie ma.                                                                                                                                                                                             Po drugie juz ci to tłumaczyłem nie wiem w jakim celu piszesz to znowu

Po trzecie nie wnikam w to czy chciałeś mnie oszukać czy nie, zrobiłeś to a za błędy sie płaci kochany 😉

10 godzin temu, Nikson.cj napisał:

Zrozum to w końcu nic nie straciłeś ani nie przepłaciłeś to o co płaczesz tu? 

Nie rozumiem cie tutaj, tutaj piszesz że nic nie straciłem a na serwerze jak jechałem z kolegą to śmiałeś sie że przepłaciłem bo ty to elegy kupiłeś za 300 a sprzedałeś za 330 więc XD, a poza tym co ma to do sprawy  czy przepłaciłem czy nie?

10 godzin temu, Nikson.cj napisał:

A i nic nie będę Ci z góry płacił skoro Administracja nie kazała mi płacic. Jak tak cie to boli to sprzedaj te ecu i turbo i oddaj mi te elegy ja ci oddam te 335 k i po problemie a nie robisz z IGŁY WIDŁY. 

czy ja kiedykolwiek kazałem ci płacić? Napisałem ci jak człowiek że za tune wychodzi 38,5k i że jak nie chcesz płacić to administracja sie tym zajmie, Nie będę nic sprzedawał więc prosze zosatwmy już to dla administracji

Z fartem

To tak, pojazd był ogłaszany jako full wizu co potwierdziło się w logach. Natomiast auto poszło dalej w ręce nowych właścicieli. 

Pełny Wizualny (FV/Full Visual) - pojazd, który posiada zamontowaną każdą z części wizualnych dostępnych dla pojazdu, bez względu na ich cenę czy poziom, wliczając w to każdy możliwy do zamontowania wizualny komponent pojazdu. Nie dotyczy spoilerów oraz Bodykitów. Do tej definicji należy wliczyć dodatki wizualne typu gwintowane zawieszenie.

W takim wypadku licząc ceny zderzaków (najtańszych przód jak i tył) do elegy oraz poszerzeń opon (lvl 1 przód jak i tył) łączna kwota wynosi 22400$. @Nikson.cj masz 24h na przelanie 22.4k na konto Adm.RCON poprzez bank Los Santos(30077 UID). Jeżeli wykonasz przelew poinformuj mnie o tym tutaj.

Witam Cię drogi @Tubasz powrotem. Daje wam tu dofinansowanie w postaci 22.400 $ mam nadzieje ze szybko nie stracicie tych pieniędzy na głupoty. Niżej będzie ukazany dowód przelania pieniędzy. 

Ps. Nie jestem oszustem 😞 każdemu może się zdarzyć pomyłka pozdrawiam.

mta-screen_2022-01-29_17-36-02.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.