Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na exy.cj przez Siekierka kontynuacja skargi Thegumis

Siekierka

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika:exy.cj

Data zdarzenia: 21.01.2022
Opis zdarzenia: Na wstępie pozwolę sobie wkleić skargę, w której ujrzałem pewne przeczące sobie informacje.

A tutaj skargę z taką samą sytuacją, na której sprawa jest sprecyzowana w dokładny sposób.

Dowody: Na tym ss'ie poniżej wyraźnie widać, że miejsce do parkowania nie jest oznaczone dwoma liniami, lecz tekstury są jak najbardziej widoczne i wskazują miejsce parkingowe.

Spoiler

unknown.png

Ponawiam skargę na exy.cj, gdyż sytuację w.w. są identyczne, a zdania ekspertów najwidoczniej są podzielone. Pozostawiam decyzję w rękach szanownego zarządu frakcji SARA. pzdr 

Witam, z tej strony Specjalista Exy.cj z S.A. Road Assistance.

Na początku powiedz mi jak to jest pisać skargę na osobę z jednej frakcji?

Co do skargi jest ona najwyraźniej śmieszna. Miejsce, w którym był pojazd gracza  xxJPRxx nie nakłada się na miejsce pojazdu TheGumisia, są to dwa różne miejsca, a wiec nie wiem czego na siłę próbujesz szukać. Dodatkowo przy pójdzie wymienionego wyżej gracza (czyt. xxJPRxx)  nie znajdowała się, że tak powiem platforma, która obejmuje tak jakby 2 linie parkingową. Dla mnie pojazd odholowany prawidłowo tak jak już @Toyanapisała. Raz jeszcze napisze, skarga śmieszna mam nadzieje, ze zarząd coś z niej wyniesie. Nie pozdrawiam 

18 minut temu, Exy.cj napisał:

Na początku powiedz mi jak to jest pisać skargę na osobę z jednej frakcji?

Jak to stare przysłowie mawia "nie rób drugiemu tego, co tobie nie miłe" 😄

Czyli co, według Ciebie jesteś nietykalny przez innych członków frakcji :?

Przyjemne uczucie jak coś.

Co do reszty twojej wypowiedzi, nie trzeba mieć jakiegoś giga dobrego wzroku by dostrzec, iż w.w. sytuację są wręcz identycznie. Jedyne co mogę jeszcze dodać to fakt, że pojazd Thegumis'ia stał na połowie platformy, ale jak to masz w zwyczaju robić (które oczywiście jest szlachetne i sam tak robiłem),czyli przesuwanie auta aby zostało zaparkowane poprawnie, lecz ty zabrałeś jego pojazd pod pretekstem "nie wyznaczonych 2 linii" i popełniłeś błąd, do którego powinieneś się przyznać. 😄

13 minut temu, Siekierka napisał:

Jak to stare przysłowie mawia "nie rób drugiemu tego, co tobie nie miłe" 😄

Co do reszty twojej wypowiedzi, nie trzeba mieć jakiegoś giga dobrego wzroku by dostrzec, iż w.w. sytuację są wręcz identycznie. Jedyne co mogę jeszcze dodać to fakt, że pojazd Thegumis'ia stał na połowie platformy, ale jak to masz w zwyczaju robić (które oczywiście jest szlachetne i sam tak robiłem),czyli przesuwanie auta aby zostało zaparkowane poprawnie, lecz ty zabrałeś jego pojazd pod pretekstem "nie wyznaczonych 2 linii" i popełniłeś błąd, do którego powinieneś się przyznać. 😄

Ty udajesz czy jak?

Skoro główny zarzad wskazał, iż pojazd był nie prawidłowo zaparkowany to po co robisz problem (xd).

Nie zamierzam się więcej wypowiadać 😎🤙

W poprzedniej skardze prowadzonej przez  Zastępcę Kierownika @xPawel69 doszło do pewnego nieporozumienia, mianowicie pomimo iż pojazd był poprawnie zaparkowany i stał prosto to jednak nie stał na miejscu parkingowym tylko obok samego parkingu. Został wtedy popełniony błąd za co serdecznie przepraszamy.

Co do samej skargi napisanej przez ciebie @Siekierka to według mnie powinna zostać wyjaśniona w wewnątrz frakcji bo dziwnie to wygląda jak kolega z tej samej frakcji piszę skargę na kolegę, który również jest we frakcji. Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.