Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na surfus_1370

Kjkjs

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kjkjs
Nick oskarżonego: surfus_1370
Powód skargi: Nie równe traktowanie graczy
Data zdarzenia: 21:30 +/-
Dowody: Brak bo tu dowody są zbędne 
Opis sytuacji: Suporter mi daje muta na czat na 12h bez ostrzeżenia za jeden wyraz, zrozumiał bym to ale napisałem jedno słowo tylko cytując ,,Je*ana"
Gdzie gracz kilka minut później za typowe obrażanie dostaje ostrzeżenie (przepraszam nie zrobiłem ss bo coś mam nie tak z mta i gdy robię ss z gry to mi zdj. pulpitu robi). Dla mnie sytuacja jest strasznie dziwna bo 2 min wcześniej dostałem zasłużonego muta na czat głosowy z którym się nie bo przesadziłem ale no za jedno słowo od razu leci 12h to coś jest nie tak. Po napisaniu cytowanego fragmentu nic nie pisałem do gracza a mimo to dostałem. Nie rozumiem braku podjęcia decyzji o wystawieniu mi warna. Wytłumaczenie nie było mi dane a warto porozmawiać nawet w grze.

Witam tutaj supporter surfus_1370, już wszystko wyjaśniam.

Dostałem reporta na gracza który blokował mechanika. Przyjąłem go i zacząłem specowac. Po chwili napisałeś do gracza takie słowa jak podałem poniżej ( przekleństwo lekko zamazałem ) :

Spoiler

2022-01-22 21:21:20    Kjkjs    xasd
2022-01-22 21:20:59    Kjkjs    JEB**A
2022-01-22 21:20:58    Kjkjs    60
2022-01-22 21:20:55    Kjkjs    xDDdd

Myślę że wyżej przedstawione logi pokazują za co dostałeś muta. Jak dla mnie słowa skierowane do gracza były dość ostre więc zdecydowałem że nie będę dawał ci warna tylko nadam krótkiego muta.

Jestem osobą która jak większość wie nie kara na długu, też tak było w tym przypadku.

Co do późniejszego warna nie mam nic z tym wspólnego. Każdy z nas, administracji ocenia i kara inaczej. To że ktoś napisał coś podobnego nie oznacza że wspomniał o tym samym co ty. Napisałeś w skardze o słowie " jeb*** ", a nie dopisałeś drugiego wcześniejszego loga. 

Dodam że jak każdy gracz masz prawo do napisania apelacji, więc nie oznacza to że musisz całą kare odczekać.

Tyle ode mnie, myślę że mniej więcej wyjaśniłem jak to wyglądało z mojej strony.

Jasne sprawa nie mówię że jakoś mnie boli ten ban na 12h ale piszę na przyszłość, bo w powodzie ewidentnie pisze ,,Wyzywanie gracza od 60" 
Nie rozumiem twojej interpretacji, czy słowo 60 naprawdę zasługuję na muta? nie jest to mega werbalny obraźliwy zwrot. Co do późniejszego warna o którym piszesz że nie masz nic z tym wspólnego (ss) sam go wystawiłeś jestem po prostu ciekaw czy słowo ,,60" było o tyle bardziej dosadne co słowo gracza który dostał po prostu ostrzeżenie (sądzę że nie). Proszę o lepsze formułowanie powodów (w tym wypadku wyciszenia), bo moim zdaniem jest to absurdalny powód bana. 
Pozdrawiam.

grzeczniej.jpg

8 godzin temu, Kjkjs napisał:

Jasne sprawa nie mówię że jakoś mnie boli ten ban na 12h ale piszę na przyszłość, bo w powodzie ewidentnie pisze ,,Wyzywanie gracza od 60" 
Nie rozumiem twojej interpretacji, czy słowo 60 naprawdę zasługuję na muta? nie jest to mega werbalny obraźliwy zwrot. Co do późniejszego warna o którym piszesz że nie masz nic z tym wspólnego (ss) sam go wystawiłeś jestem po prostu ciekaw czy słowo ,,60" było o tyle bardziej dosadne co słowo gracza który dostał po prostu ostrzeżenie (sądzę że nie). Proszę o lepsze formułowanie powodów (w tym wypadku wyciszenia), bo moim zdaniem jest to absurdalny powód bana. 
Pozdrawiam.

grzeczniej.jpg

Nie chodzi o samo słowo ,, 60 ". Jakbyś nie dopowiedział drugiego przekleństwa w strone gracza skończyło by się na warnie. Co do tego ostrzeżenia co wysłałeś wyżej skąd możesz wiedzieć co pisał dany gracz ? Tak samo mogłeś wkleić sobie każdego warna na gracza z podobnym powodem i tu go wrzucić, a nawet nie wiesz co dany gracz napisał. Tyle ode mnie, nie mam zamiaru się bardziej wypowiadać. Wszystko raczej wyjaśniłem.

Prócz tego, że powód kary nie został doprecyzowany, nie mam innych obiekcji wobec członka administracji i jego postępowania.
Prosiłbym jedynie oskarżonego, aby precyzował swoje kary, albo wpisując powód uogólnił, za co dana osoba jest karana (tj. Brak kultury na (...), Obrażanie (...)).

Skargę uznaje się za odrzuconą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.