Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Klocek

Tumi

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Tumi
Nick oskarżonego: Klocek
Powód skargi: 22. Administracji serwera zabrania się wykorzystywania informacji zawartych w wiadomościach prywatnych, czatach organizacji, frakcji oraz biznesu do własnych celów lub karania gracza.
Data zdarzenia: 22.01.2022
Dowody: image.png.c89630867da3bfa80dc3cc24353a5225.png
Opis sytuacji: Dostałem kare VDM z dostarczonym dowodem, lecz żadnej skargi nie było na forum z resztą nie dostałem żadnej wiadomości, że taka skarga została napisana dowiedziałem się o tym jak chciałem wejść do mojego pojazdu więc zgaduje, że takowy dowód został dostarczony na czat prywatny. Może kara nie jest długa ale jej nie powinno w ogóle być. Przez to nie chciało mi się grać jak nie mogłem ani na kosiarki ani na kuriera pójść musiałbym wydać kase na taxi i iść na magazyn 😕

Przypomniało mi się, że wczoraj miałem sytuację w której byłem w aucie i ktoś wskoczył mi na maskę gdy chciałem je zostawić na giełdzie i wjechałem na miejsce parkingowe z graczem na masce on z jakiejś przyczyny zginą możliwe, że dlatego został wysłany raport. Wiem, że to brzmi głupio ale tak się stało w każdym razie nie zrobiłem tego celowo i nie spodziewałem się, że będą tego takie skutki. Nie wiem czy o to chodzi aczkolwiek innej sytuacji z VDM sobie nie przypominam zwłaszcza o tak późnej porze gdzie. Jeszcze dodam, że szkoda, że się nie dowiem o jaką sytuację chodzi gdyż dowodów nie mogę zobaczyć, a z czystej ciekawości bym chciał ale jak nie mogę to trudno. Gdybym wiedział za co to nawet by nie było takich nie przyjemności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.