Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Typowy

Mardek

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 33156
Login: Mardek
Nick oskarżonego: Typowy
Powód skargi: Zabicie mnie podczas pracy szamiarza
Data zdarzenia: 22.01.2022 18:04
Dowody: ss
Opis sytuacji: Zacząłem pracę szambiarza. Pojechałem do sf. Na srodku skrzyzowania zbierałem szambo. Odjezdzałem z miejsca po czym kierowca stratuma wjechał we mnie i wciskał mi kit, że go ztaranowałem (osoba miała czerwone światło) potem podjechałem do kolejnej studzienki, osoba kazala mi zaplacic, taranowała mnie wyzywała itp., zapłaciłem graczowi żeby nie robić problemu po czym osoba przejechała mnie i zabiła. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: ss

image.thumb.png.52423b0e33a61b3b41267abbafe423bf.png2138053702_Zrzutekranu(72).thumb.png.60f67ddbce3de512e23137122e81bb18.png1524816110_Zrzutekranu(71).thumb.png.c629596d86a25e5464679ae2027440c2.png

1 minutę temu, Typowy napisał:

Przejeżdżałem obok ciebie i celowo skręciłeś we mnie a poza tym dałeś tylko 50 a naprawa kosztowała 150 dziękuje tyle w temacie

Nic nie dziękuję, to nie jest koniec. Sygnalizowałem skręt w prawo po czym go wykonałem, wjechałeś w bok mojej szambiarki i zacząłeś się na mnie drzeć. Miałeś czerwone światło i wyprzedzałeś mnie prawą stroną.
Potem mnie taranowałeś i w efekcie zabiłeś.

5 minut temu, Mardek napisał:

Nic nie dziękuję, to nie jest koniec. Sygnalizowałem skręt w prawo po czym go wykonałem, wjechałeś w bok mojej szambiarki i zacząłeś się na mnie drzeć. Miałeś czerwone światło i wyprzedzałeś mnie prawą stroną.
Potem mnie taranowałeś i w efekcie zabiłeś.

ja cię taranowałem?

2 minuty temu, Typowy napisał:

to po co piszesz rzeczy których nie było i jeszcze taki pewny siebie???

tak jestem pewny siebie mimo braku dowodów na taran, ale dowody na vdm, ponieważ tacy ludzie jak ty niedość, że utrudniają innym rozgrywkę to jeszcze doszczętnie psują community serwera. Zakończyłem z tobą dyskusję czekam na odpowiedź administracji.

2 minuty temu, Typowy napisał:

bardzo dobrze że zakończyłeś dyskusje ponieważ jak ci szkoda było dać 100$ za swoją głupotę to lepiej się teraz nie wypowiadaj

Nie było to powodem zabicia mnie, Zakończyłem z tobą dyskusję czekam na odpowiedź administracji..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.