Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Oboziakk

mientos.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 27379
Login: mientos.
Nick oskarżonego: Obiziakk
Powód skargi: Oszustwo na tune pojazdu
Data zdarzenia: 21.01
Dowody: OG > (297) Oboziakk: S/W JESTER PFT BEZ NITRA I MZNimage.png.1275fe287ba42f3baa2698962473ca8e.png               a tutaj dorzucam zdjęcia z diagno https://imgur.com/a/4kMzAMd
Opis sytuacji: Zakupiłem pojazd marki jester jak pisał gracz PFT bez nitra mzn pojechałem na diagno i patrze ze nie ma baku i full vizu
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/52lapx4

Witam po pierwsze nie napisałem ze ma FV tylko ft bez nitra i mzn słyszałem ze baku nie wlicza się w ft lecz nie wiem czy to prawda chciałem się z tobą odmienić ale ty chcesz wyłudzić kasę na tune do niego czekam na wypowiedz kogoś z administracji Proponuje odmianę nie będę dopłacał do interesu kasę mam ta co mi dales 

4 godziny temu, Oboziakk napisał:

Witam po pierwsze nie napisałem ze ma FV tylko ft bez nitra i mzn słyszałem ze baku nie wlicza się w ft lecz nie wiem czy to prawda chciałem się z tobą odmienić ale ty chcesz wyłudzić kasę na tune do niego czekam na wypowiedz kogoś z administracji Proponuje odmianę nie będę dopłacał do interesu kasę mam ta co mi dales 

Niestety ale będziesz musiał oddać za braki takie jak bak i vizu

W takim razie pojedź do tunera wizualnego, jeżeli będziesz na serwerze i poproś go o podgląd cen tego tuningu, zrób screenshot'y i podeślij je tutaj. Podliczymy wtedy ile gracz jest ci winien.

5 minut temu, zlodziej_lasu napisał:

nie widazłem

@Oboziakk czy to prawda? Tak jeszcze spytam.

7 minut temu, Oboziakk napisał:

Widział auto przed project Cars @Maro86 jechał ze mną i może to potwierdzić 

@Tubas Odmiana i tyle innej opcji nie będzie bo nie wiedziałem ze ft to tez bak jest 

nie widzałem auta tylko odrazu pobieglismy do biura

a zadnej odmiany nie ma tylko oddaje kase za tune

@opelomega63moze potwierdzci ze bieglismy do biura odrazu

a i zapomniałem zadnego @Maro86 tam nie było gracz @opelomega63moze potweirdzic bo kupowalem z nim

za braki ty odpowiadasz nie ja

Teraz, zlodziej_lasu napisał:

nie widzałem auta tylko odrazu pobieglismy do biura

a zadnej odmiany nie ma tylko oddaje kase za tune

@opelomega63moze potwierdzci ze bieglismy do biura odrazu

a i zapomniałem zadnego @Maro86 tam nie było gracz @opelomega63moze potweirdzic bo kupowalem z nim

Auto stało przed project cars bo nim przyjechałem a ty tam stałeś to jak możesz nie widzieć XDD żałosny jesteś i na dodatek kłamiesz 

1 minutę temu, Maro86 napisał:

potwierdzam gracz oboziakk zaprezętował mu auto i złodziej_lasu był w pełni swiadomy co kupuje nie chciał jechać na diagno widział ze auto nie ma zderzaków byłem przy  tym osobiście 

po pierwsze nie masz uprawnienie od administratora do pisania tutaj a po drugie nawet ciebie nie było tam takze co ty mozesz se gadac jak cie tam nie było

1 minutę temu, Oboziakk napisał:

Stałeś przed project cars nie w biurze bo jeszcze razem do niego biegliśmy co za gość 

stałem w biurze pisałem nawet chyba ze czekam w biurze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.