Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kuba4071

Komponat.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 34747
Login: SpoconyKrzysiu69
Nick oskarżonego: Kuba4071
Powód skargi: Jazda pod prąd, taran, brak zapłaty.
Data zdarzenia: 19.01.2022 godz. 22.10
Dowody: https://imgur.com/a/N9Fx5iN
Opis sytuacji: Dzisiaj gracz ten jechał pod prąd obok szpitala lv, wjechał we mnie, nie zapłacił i wmawiał mi, że mam lagi.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/MmROKre

Po pierwsze, wlaczales sie na droge glowna, powinienes ustapic mi pierwszenstwa, po drugie, to ze przez chwile jechalem nie swoim pasem to nie znaczy ze jezdze pod prad, tylko moglem po prostu omijac cos, lub kogos, a z racji ze zrka na body jest bardzo szeroka, to wyszlo jak wyszlo po trzecie, jesli piszesz skargi o takie glupoty, to wina tez lezy po twojej stronie, bo nie wlaczyles nawet kierunku, pomijajac fakt ze nie zachowales zadnej ostroznosci wlaczajac sie na droge glowna

Jeśli już rozmawiamy o rl - kiedy kogoś wymijałeś lub omijałeś powinieneś włączyć kierunkowskaz.

Po 2 nikogo nie wymijałeś, gdyż na klipie nic nie widać obok ciebie.

Po 3 dlaczego tak zmieniasz zdanie? W grze mówiłeś mi że mam lagi, a teraz wymyślasz inne wymówki ?

18 minut temu, KomponatChyChy napisał:

Jeśli już rozmawiamy o rl - kiedy kogoś wymijałeś lub omijałeś powinieneś włączyć kierunkowskaz.

Po 2 nikogo nie wymijałeś, gdyż na klipie nic nie widać obok ciebie.

Po 3 dlaczego tak zmieniasz zdanie? W grze mówiłeś mi że mam lagi, a teraz wymyślasz inne wymówki ?

1. Wymijalem gracza na wyjezdzie z zakrętu i kierunkowskaz zdazyl sie wylaczyc.

2. Był gracz w cloverze 😉.

3. Masz jakies problemy? ja nie mowilem o zadnych lagach. Może ktoś inny ale ja za to nie odpowiadam.

Przeglądając nagranie wina leży po stronie @Kuba4071. Na nagraniu ewidentnie jedzie pod prąd w trakcie kolizji. Domyślam się, że gdyby nie to do zderzenia by nie doszło. A więc daję ci 24h na wpłate 80$ (więcej nie będzie konieczne) dla gracza @KomponatChyChy. Możesz to zrobić poprzez bank Los Santos (34747 UID). Jeżeli przelejesz pieniądze poinformuj mnie o tym tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.