Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Afagas

FiXioN

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 15171
Login: FiXioN
Nick oskarżonego: Afagas
Powód skargi: Rozwalenie Auta pozostawienie na PP po pościgu, unika oddania gotówki za szkody.
Data zdarzenia: 19.01.2022
Dowody:  W załącznikach
Opis sytuacji:  A więc tak gracz napisał do mnie koło 11 czy pożycze Mój pojazd Elegy do nagrywek na YT, zgodziłem się bo czemu nie, niech ma. Jako że mam mute on pisał ja mówiłem na VC, po drodze ustaliliśmy że pojazd ma być oddany cały bez uszkodzeń. Zrobił te swoje nagrywki i oddał mi pojazd co prawda z uszkodzeniami ale myśle zderzak i lampy juz sam zrobie, odstawilem pojazd na przecho i wyszedłem z gry zostawiając mu klucze. Wracam po paru godzinach i samochód zastaje na PP za 2k rozwalony. Pisałem do gracza na Forum odczytał i olał a widziałem że jest aktywny. W grze poprosiłem gracza @wedashi aby do niego napisał żeby chłop oddał mi 2.5k a najlepiej żeby wszedł na forum to zablokował pm (w czasie blokady pm gracza wysłał do mnie kropke) gracz po prostu mnie olał Chciałbym aby zwrócił mi koszta (wszystko na ss+ naprawka zeby dojechac do mecha) nic poza tym, narobił niech teraz płaci.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Pisałem na forum . https://imgur.com/a/bZtGSku

mta-screen_2022-01-19_18-51-47.png

mta-screen_2022-01-19_18-52-04.png

mta-screen_2022-01-19_18-53-38.png

mta-screen_2022-01-19_18-56-01.png

mta-screen_2022-01-19_18-56-17.png

Witam a wiec tak wszyatko co on napisal to prawda ale co do splaty wbije na serwer to ci dam pisałem ci wczoraj na live I Teru tak czy Nie  a po 2 skad 2.5k moge ci Dac 2300 a I jeszcze przepraszam Za to auto chcialem juz wczoraj dac ale mnie Nie bylo w domu mam nadzieje ze sie Nie gniewasz

Spoko ja nie widzę problemu, skargę napisałem tylko i wyłącznie dlatego że zablokowałes wyżej wymienionego gracza i nie odpisałeś mi na forum a w grze byłeś mogłeś mi przelać kasę. Nie szukam sporu tylko chce abyś oddał gotówkę i tyle w temacie. Przelew robisz i zamykamy temat. Mój UID 15171 z racji że pracuje najlepiej przelej i proszę abyś uregulował to jak najszybciej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.