Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Jurga

mientos.

Rekomendowane odpowiedzi

ortografia?    Sta1213  -  gruz    Sta1213   - rzartowalem  przy czym ja odpowiedziałem "no dobże" w ramach ścisłości...

A więc

Cześć,  "odwalaniem" na randze bym tego nie nazwał lecz bugiem gry i moim niedopatrzeniem z racji że siedziałem na krześle i wykonywałem swojego report'a przeteleportowałem się do gracza Twoj_Stary by mu pomóc z obróceniem pojazdu, gdy chciałem przeteleportować go do siebie  szuszarką znalazłem się na krześle(co widać na nagraniu) (Posiadam również swoje nagranie)...  Co do gracza przeprosiłem go od razu na /pm nie miał do tego problemu zawiozłem go z powrotem na prace szmabiarz'a i wręczyłem 200$ w ramach rekompensaty.

Drugą sprawą jest niesłuszny kick, który był słuszny - stanie w przejściu gdy cię wszyscy prosili o to abyś się nie blokował zmuszony byłem dać ci kick'a na to także posiadam logi...

edit: Na twoim 3 nagraniu widać ze Sta1213 próbował się przedostać

3 minuty temu, Jurga napisał:

ortografia?    Sta1213  -  gruz    Sta1213   - rzartowalem  przy czym ja odpowiedziałem "no dobże" w ramach ścisłości...

A więc

Cześć,  "odwalaniem" na randze bym tego nie nazwał lecz bugiem gry i moim niedopatrzeniem z racji że siedziałem na krześle i wykonywałem swojego report'a przeteleportowałem się do gracza Twoj_Stary by mu pomóc z obróceniem pojazdu gdy chciałem przeteleportować szuszarką go do siebie znalazłem nagle się na krześle(co widać na nagraniu) (Posiadam również swoje nagranie)...  Co do gracza przeprosiłem go od razu na /pm nie miał do tego problemu zawiozłem go z powrotem na prace szmabiarz'a i wręczyłem 200$ w ramach rekompensaty.

Drugą sprawą jest niesłuszny kick, który był słuszny stanie w przejściu gdy cię wszyscy prosili o to abyś się blokował zmuszony byłem dać ci kick'a także posiadam logi...

edit: Na twoim 3 nagraniu widać ze Sta1213 próbował się przedostać

To tak po pierwsze Błedy ortograficzne wykonywałeś na randze

Po drugie Co to jest 200$ chłop może miał 20k

Po trzecie Najpierw sie daje warna z powodem odsuń sie.

Pozdrawiam.

1 minutę temu, Vladimir9213_RU napisał:

To tak po pierwsze Błedy ortograficzne wykonywałeś na randze

Po drugie Co to jest 200$ chłop może miał 20k

Po trzecie Najpierw sie daje warna z powodem odsuń sie.

Pozdrawiam.

Ciężko mi się na to odpowiada Gracz napisał w reporcie że nic sie nie stało i tak nie miałem szamba

Ortografia nie ma nic wspólnego z rangą na pewno w tym przypadku... 

Warn? do kick'a gdy cię już wcześniej ostrzegałem 

Umieszczanie linku do skargi w reporcie też nie jest na miejscu lub chwalenie się twojego kolegi w podobnej sytuacji... 

Dziękuje czekam na wypowiedź RCON

Odnosząc się do ortografii - nie widzę w tym znamion niegodnego reprezentowania administracji, jednakowoż proszę o zachowanie dostosowanie się do poprawności ortograficznej.

Dalszą część wyjaśnił członek administracji.

Administracja nie ma obowiązku dawać w pierwszej kolejności ostrzeżenie graczowi, kara zastosowana wobec gracza była jak najbardziej relatywna do jego poprzednich kar (poprzednią karą był kick za "utrudnianie gry innym").

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.