Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na RapiD

Grubinho77

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Ca$perr_77

Nick oskarżonego: RapiD
Powód skargi: Oszustwo na derbach 
Data zdarzenia: 19.01.2022r. 
Dowody: Niestety nie nagrywałem ekranu jednak mogę jeśli będzie potrzeba dać logi z tego że były derby.
Opis sytuacji: Dziś w okolicach godziny 14 miejsce miały derby gdzie w ostatniej dwójce zostałem ja oraz @Pandzionelson69 po długiej walce zepchnałem przeciwnika na bok i przy krawędzi wysiadł on x pojazdu wiedząc że jego monster za sekundę zleci i zaczął jak sam mówił spamić klawisz F przez co popychany przeze mnie monster zniknął w czego konsekwencji sam spadłem z krawędzi 

Po chwili zauważyłem że przeciwnik który przegrał został ogłoszony zwycięzcą a organizator nie odpisywał na moje wiadomości gdzie tłumaczyłem mu co się stało gdyż myślę że nie oglądał on derbów i dał po prostu pieniądze temu który został na platformie mimo że przegrał 

Do wygrania były 3k oraz 3 walizki 

MKcno się zdenerwowałem przytoczona sytuacja gdyż nie dostałem uczciwie wygranych pieniędzy oraz RapiD olał mnie w momencie w którym wypisywałem do niego na pv 

Mam nadzieję że przeciwnik potwierdzi to poważne niedopatrzenie ze strony organizatora bo.tu już nie chodzi o te pieniądze a o oszustwo i niedopatrzenie organizatora 

Jako iż skarga dotyczy również mnie. - Wysiadłem sobie dla żartów, przyspamiłem "F". Byłem zdziwiony, iż RapiD tego nie widział, i prosiłem, aby @Ca$perr_77 do nas przyciągnął, w celu rozdzielenia nagrody na pół. Dałem mu 1000$ w ramach rekompensaty jakiejś, i uznałem sprawę za zakończoną. Pozdrawiam, z fartem ❤️

Witam, przyznaje się, iż nie zauważyłem momentu, kiedy gracz @Pandzionelson69 wyszedł z pojazdu. W tej krótkiej chwili zerknąłem na chwilkę na 2 monitor. Zobaczyłem tylko, że gracz @Ca$perr_77wyleciał z areny, dlatego uznałem w/w gracza za zwycięzcę. W ramach rekompensaty mogę przekazać 4000$ poszkodowanemu. (równowartość 3k i 3 walizek) Przepraszam za pomyłkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.