Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kamli0

Heroina

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 2436

Login: _BigSmoke_

Nick oskarżonego: Kamli0

Powód skargi: VDM

Data zdarzenia: 2022-1-18 godzina około 18

Dowody: 

Opis sytuacji: po zapytaniu gracza czy chce kupić motor zaczął mnie przejeżdżać

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: mówiłem na serwie mu

dowod.png

10 minut temu, Kamli0 napisał:

to nie bylo celowo

mialem laga neta

miałem laga internetu i dlatego taka sytuacja wynikla nie bylo to celowo tylko przez iternet i powiedzialem do niego ze to nie bylo celowo a on muwi ze celowo 

Po 1 naucz się ortografii  po 2 wyzywałes mnie przy tym taranowaniu mnie i nie miałeś lagów internetu i już się nie tłumacz a na serwerze teraz kto się śmieje ze skargi i mówi że jestem zniszczony na serwerze? Odklejony fest jesteś obyś prawko dostał 

Ps jeszcze dodam że maro86 wszystko widział i ten gracz blokował mu auto żeby nie mógł wsiąść do niego na parkingu i się z tego cieszył XD

4 minuty temu, _BigSmoke_ napisał:

Po 1 naucz się ortografii  po 2 wyzywałes mnie przy tym taranowaniu mnie i nie miałeś lagów internetu i już się nie tłumacz a na serwerze teraz kto się śmieje ze skargi i mówi że jestem zniszczony na serwerze? Odklejony fest jesteś obyś prawko dostał 

Ps jeszcze dodam że maro86 wszystko widział i ten gracz blokował mu auto żeby nie mógł wsiąść do niego na parkingu i się z tego cieszył XD

mam dyslekcje

wyzywalem ciekawe nie wyzywalem cie a ten taran to byl wina ineretu

to nie bylo celowo 

9 minut temu, Kamli0 napisał:

nie wlasnie bo robisz pod mgurke kazdemu bo mam zero kar ci muwilem a ty to ci zalatwie 

Nie powiedziałem nic takiego że ci załatwię XDDD szkoda że gierki nie nagrywam nic do ciebie nie powiedziałem tylko że informuje o skardze i jak każdemu robię pod górkę jak to moja 1 skarga na kogo kolwiek XD

1 minutę temu, _BigSmoke_ napisał:

Nie powiedziałem nic takiego że ci załatwię XDDD szkoda że gierki nie nagrywam nic do ciebie nie powiedziałem tylko że informuje o skardze i jak każdemu robię pod górkę jak to moja 1 skarga na kogo kolwiek XD

mówiles ale ja nie skarrze na graczy ale okej ja tego vdm nie zrobilem celowo tylko moj iternet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.