Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na gracza Nayebunny

*.*Arxu*.*

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 14021
Login: adixv12
Nick oskarżonego: Nayebunny
Powód skargi: Kupił wczoraj odemnie auto marki bravura chciał kupic ją na raty więc sie zgodziłem mial termin do dziś do 17 ale nie odezwał sie nawet ani słowem nawet jak pisalem do niego na dc to mnie olał a w grze jak udalo sie z nim skontaktowac udaje ze nie wie o co chodzi.
Data zdarzenia: 17.01.2022
Dowody: dwa zdjecia jedno w urzedzie sf drugie w bravurze
Opis sytuacji: Miał oddac dziś pieniadze za auto które kupił wczoraj na raty i nie oddał dzis tych pieniędzy i udaje ze nie wie o co chodzi pisałem do niego na dc to mnie olał a w grze niby nie wie o co chodzi.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: screen w eurosie to powiadomienie gracza o skardze na forum.

Zrzut ekranu (136).png

Zrzut ekranu (133).png

Zrzut ekranu (130).png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.