Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Prorok

Heksior
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój Nick: Heksior
Nick pracownika/ów: @Prorok
Powód skargi:  3. Członek frakcji ma obowiązek godnie reprezentować frakcję na serwerze jak i poza nim.  10. Każdy pracownik ma obowiązek wykazywać się wysoką kulturą osobistą
Opis oraz data zdarzenia: Gracz zarzucił naszej organizacji kopiowanie rang z jego organizacji a tan naprawdę nazwy tych rang pochodziły z włoskiej mafii. W tle pełno wyzwisko i zachowań moim zdaniem niegodnych stanowiska w jakiejkolwiek frakcji na serwerze.  Że tak powiem osoba ta  jest hipokrytą i jak zachowuje się jakby miała 5 lat.  Ciągłe wyzwiska w naszą stronę i ogólnie bardzo niski poziom rozmowy. Jak ktoś ma jakieś zarzucenia co do autentyczności logów to zapraszam na pw mam filmik gdzie scorlluje calą naszą rozmowę. Cała akcja rozgrywała się na forum potem poszliśmy na dsc. Jak ktoś jest ciekawy całej akcji to rozgrywała się ona na profilu @Jendrek tutaj zostawiam link https://projectrpg.pl/profile/13366-jendrek/?status=13920&type=status . Specjalnie nawet zrobiłem podsumowanie żebyście nie musieli czytać tego wszystkiego (wszystko z dowodami). Jako ciekawostkę dodam że Prorok myślał że jak jego organizacja ma rangi z włoskiej mafii to już żadna inna organizacja nie może mieć takich rang. Pozdrawiam.     data / 16.01.2022
Dowody w postaci ss'ów lub logów: Logi z discorda oraz z forum + podsumowanie całej akcji wraz z przedstawionymi w niej dowodami na statusie.

https://projectrpg.pl/profile/13366-jendrek/?status=13920&type=status

https://imgur.com/a/pGwyX8X

Edytowane przez Heksior
  • Super 3
  • Haha 5

Nawet nie zamierzam się do tego odnosić, nigdzie cie nie zwyzywalem ponieważ punkty, albo ban na forum mi nie potrzebny, lecz wytłumacz swoje wyzwiska w stronę moją, GraczDLC oraz naszej organizacji. Nie wiem na jakiej podstawie piszesz skarge w tym dziale skoro wszystko działo się na forum. Powiem Ci, że nie ładnie usuwać konwersacje na discordzie gdzie mnie obrażasz od debili psów idiotow, na forum również się nie popisałeś kulturą osobistą. 

• Haha 2
  • Lubię to! 1

Takie skargi proszę załatwiać na Skargach dla graczy, a nie dla członków frakcji, pracownik upomniany co do jego haniebnego zachowania szczególnie będąc dopiero w akademii. Proszę Ciebie również abyś na przyszłość wstawiał całe screenshot'y, a nie urywki w których nie zawarłeś swoich dennych prowokacji do @Prorok

• Haha 1
  • Auć 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.