Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza @rzulty

ros

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 36892
Login: samoku3
Nick oskarżonego: @rzulty
Powód skargi: wprowadzenie w błąd
Data zdarzenia: 16.01.2022
Dowody: niestety nie zrobiłem ss ale gracz o nazwie @Chuckmoże wszystko potwierdzić
Opis sytuacji: wprowadzenie w błąd a więc tak chciałem zakupić od gracza auto elegy spytałem się normalnie jaki vmax napisał że 234 po zakupie wyjeżdżam mówię sobie nie no coś nie tak pewnie się zbagowało startuję jeszcze raz a tu nic leci tylko 215.I piszę mojemu ziomkowi że coś jest nie tak no i on pisze do niego  aby oddał pieniądze po czym zablokował wiadomości prywatne. Okazało się że auto nie ma zrobionego programu  (życzę sobie pieniądze na program)
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Screenshot_2022-01-16-00-50-56-96.thumb.jpg.f4e55531d7bd4ac5198d777485e3b632.jpg

Autem nie jeździłem w ogóle, wiedziałem co ma sprawdziłem na forum i powinno jechac 234km/h ale nie miało programu o ktorym nawet nie wspominałem ze ma. Kupujący zakupił auto ze swiadomoscia ze posiada Max silnik ecu4 turbo5 zestaw w i vizu nic wiecej (zrekompensowałem mu to w postaci 3k zeby nie płakał gdyz nawet o zadnym programie nie wspominałem !!!)

Jeżeli podajesz vmax pojazdu, który znajduję się na forum jest dokładnie napisane co musi posiadać pojazd, aby taki vmax osiągnąć, więc wina leży po twojej stronie. @samoku3 czy interesowała by cię dopłata od oskarżonego za dany program? Czyli 4000$, ponieważ 3000$ już podobno dostałeś. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.