Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Nikson.cj - oskarżony przez princuwa

ockvv

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika:  Nikson.cj
Data zdarzenia:  22-01-15 22:26
Opis zdarzenia:  Wiec tak podjechałem sobie na komis LV w celu zobaczenia czy jest coś ciekawego wystawionego. Pojazd postawiłem na poboczu, jak dobrze pamiętam zostawiłem na awaryjnych, więc nie rozumiem trochę powodu wstawienia pojazdu na parking policyjny. Jednak, aby nie zwalać całej winy na oskarżonego chciałbym otrzymać ss jak wyglądało to z jego perspektywy.
Dowody: 
mta-screen_2022-01-15_22-28-08.png.796fea4e72e3beefa9b9e49633c2fb86.png

Nick pracownika:  Nikson.cj
Data zdarzenia:  22-01-15 22:26
Opis zdarzenia:  Podczas służby zobaczyłem pojazdy które stały na poboczu, więc podjechałem bliżej i zobaczyłem że jeden pojazd stoi prawidłowo a drugi nie ponieważ nie miał włączonych świateł awaryjnych. Następnie chodziłem przez 5 min i sprawdzałem czy jest gdzieś właściciel w pobliżu lecz go nie spotkałem. Wtedy zapakowałem auto na lawetę i pojechałem na pp. Auto nie spełniało wymagań stania na poboczu ( świateł awaryjnych) Na screenie jest pokazane że auto nie miało w tym czasie świateł awaryjnych.
Dowody: https://imgur.com/a/oYMDvrr

Także przechodząc do twojego screenshota, którego podesłałeś wyżej nie można być pewnym czy auto miało w 100% wyłączone awaryjne, ponieważ równie dobrze mogłeś go zrobić, wtedy gdy skrypt kierunkowskazu "mrugania" wyłączył się.

§11. Pracownikowi zabrania się odholowania pojazdu, który nie łamie zasad serwerowych, nawet pomimo wezwania. - Pokaż mi w regulaminie, która to jest zasada.

z27361373IERParkowanie-na-ul--Walewskiej-po-remoncie-chodnika-.png.14c938ecc05e2562c04b4c6c6c23fd68.png

Czekam na wypowiedź kogoś z zarządu.

9 minut temu, Kacperczyyk napisał:

@Nikson.cj

Propo tego pojazdu. Przepraszam za błąd to mój 2 dzień w pracy nie zrobiłem tego specialnie ani w celu złośliwym jutro oddam pieniądze graczowi. A co do gracza bocian nie życzę sobie takich słów w moją stronę dziękuję. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.