Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Ordaschekk

Domino76

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 2684
Login: Domino76
Nick oskarżonego: Ordaschekk
Powód skargi: Niewinne prawko
Data zdarzenia: 15.01.22
Opis sytuacji: No to zaczeło się od tego że podjechał sobie na giełde i rozmawiałem o swoim aucie z typem po czym przybiegli 2 graczy i zaczeło pchać mi auto no to zaciągnołęm ręczny i rozmawiałem dalej. Następnie gdy chciałem wyjechać pchali się pod koła po czym przez przypadek przejechałem gracza który miał low hp i go zabiłem. Ordaschekk widział podobno całą sytuacje ale zamaist napisał do nich albo kick ich by nie pchali auta to dał prawo na 2 dni po czym mówiąc że wszystko widział. Moim zdaniem powinien zaareagować pierw do nich a nie mi dawać prawko za to że typ mi specjalnie wbiegł pod koła. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Był informowany na pw. napisał że ok pisz skarge

Witam z tej strony Supporter Ordaschekk!

§ 6
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Co do skargi, dostałem reporta na Ciebie. Mało interesujące jest to twoje tłumaczenie twoich poczynień przed reportem. Ktoś ci utrudnia piszesz reporta, to już by mi dało coś do zdziałania. Przyjąłem go dość szybko i specujac przez 20-30 sek. WIdziałem, że jeździsz uszkodzonym pojazdem pod prąd na giełdzie i przejechałeś jednego gracza (drugiego pchnąłeś z czego pamiętam bo stali obok siebie), po czym krzyczysz voice, jakąś zaniżoną kwote pojazdu. Z twojego zachowania wynikła nie duża kara jakby nie patrzeć co do przewinienia.

Mogłeś to rozwiązać bardziej kulturalnie nie spamiąc mi na pm oraz grożąc skargą. Napisał byś kulturalnie apelacje z uznaniem swojego przewinienia. Skończyło by się może na 6h kary.

Ja ci wcale na pw nie groziłem tylko to chciałem wytłumaczyć po dobroci czyli na pw a nie skargą na forum, sam widziałem że sam wlazł mi pod koła więc nie wiem jakim prawe nie dostał kicka bądz upomnienia. Fakt jechałem pod prąd ale chciałem nawrócić a nie specjalnie VDM niewinnych graczy. Wkurzyłem się bo szczerze nic złego nie zrobiłem a dostałem kare

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.