Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na ASIK

Twist

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 36632
Login: krul_kilof
Nick oskarżonego: ASIK
Powód skargi: Oszusto(powiedział że samochód posiada opony zimowe)
Data zdarzenia: 15.01.2022(15:30 około)
Dowody: https://imgur.com/a/KiXsx5t
Opis sytuacji: Kupiłem samochód od wyżej wymienionego, który informował że auto posiada opony zimowe - pytałem się przed kupnem, odpowiedział że auto je posiada. Jak widać na załączonych dowodach, auto nie posiada zimówek. Dodam że pisałem z nim przed napisaniem skargi, aczkolwiek napisał że "ktoś mu takie sprzedał" i niezbyt był chętny aby zapłacić różnice i zachęcił mnie do napisania skargi.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:   https://imgur.com/HzIRr1k

Witam odwołuję się do aktualnego tematu.

Ja kupując owego vincenta sprawdzałem i miał opony zimowe tak jak potwierdził mi sprzedający więc ja aktualnie sprzedając go również mówiłem że ma opony zimowe nawet więcej owego kupującego przewoziłem i pokazywałem że ma opony zimowe moim zdanie próbuję naciągnąc mnie na 3k i sam zdemontował żeby te marne grosze być do przodu.

To tyle z mojej strony  

Gracz jawnie kłamie, nie testowałem tego vincenta pod względem jazdy - przyjechał pod giełdę i wtedy go zobaczyłem, chciałem zobaczyć czy posiada tuning wizualny o którym pisał. Co mogą świadczyć o tym logi i o czym sam napisał "mogłeś sprawdzić":

Cytat

[2022-01-15 15:39:11] [Output] : << [28] ASIK: bo mogles sprawdzic 🙂
[2022-01-15 15:39:36] [Output] : >> [28] ASIK: Pytałem sie dwa razy, powiedziałeś pewny że tak
[2022-01-15 15:39:49] [Output] : >> [28] ASIK: więc jawnie mnie oszukałeś. Zobaczymy co powie na to admin
[2022-01-15 15:40:06] [Output] : << [28] ASIK: bo jak ja kupowalem to gosciu mowil ze ma proste

Poza tym, jeśli chodzi o te kłamstwa to chyba możemy dodać kolejny powód, nie tylko oszustwo ale i oszczerstwa.

Zebra sprawdziła i potwierdziła, że pojazd nigdy nie posiadał opon zimowych, a więc. @ASIK daję ci 24h na dopłatę za owe opony dla gracza @Twist 3000$. Możesz przelać pieniądze poprzez bank Los Santos (36632 UID). Potwierdzenie przelewu zamieść tutaj w formie screenshot'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.