Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na siema. - oskarżony przez Mordzia_Rafcio

Mordzia_Rafcio

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: siema.
Data zdarzenia: 15.01.2021
Opis zdarzenia: Auta stały obok mojego domku który jest niczyjim teren i podlega pod moj ale jednak nie jest zaznaczony na mapie. Gdy wszedlem na serwer gracz siema. zaczal odholowywać moje pojazdy, gdy zapytałem go co robi kazał mi się odsunąć. Nie miałem nawet wtedy ich jak przeparkowac poniewaz mam zabranie prawko, napisalem wtedy reporta. Mari tepnął się do mnie i na słowa supportera zeby auta dal na przecho i tak dawal na pp.  Prosilbym tez aby gracz zwrocil pieniadze za chociaz polowe pojazdow 🙂
Dowody: 

xx.png

2022-01-15 (8).png

2022-01-15 (6).png

2022-01-15 (5).png

prawko.png

2022-01-15 (9).png

2022-01-15 (11).png

Zrzut ekranu (87).png

Zrzut ekranu (86).png

Adept, siema. 

Auta stały poza obszarem twojej posesji. Masz tą nieruchomość jak się orientuje dość długi czas, nadal nie znasz/znacie granic posiadłości? 

Spoiler

XEJDpJe.png

Auta wszystkie, które wziąłem stały poza obszarem nieruchomości. Mari nie jest pracownikiem SARA, lecz ja. Napisała żebym je zostawił, lecz nie znała granic posiadłości. W razie konieczności, wszystkie ss'y mogę podać.

Swoją drogą, @Mari czemu nie ukarałaś gracza za takie słownictwo w wiadomości prywatnej, gracz również miał czelność napisać cytuję: 

Cytat

"jebane adepty".

14 minut temu, siema. napisał:

Swoją drogą, @Mari czemu nie ukarałaś gracza za takie słownictwo w wiadomości prywatnej, gracz również miał czelność napisać cytuję: 

Po za tym, czemu miałby karać od razu za wszystko jak to wyraziłem w wiadomosci prywatnej, jakby padlo to na "say" zrozumiałbym otrzymanie kary. 

dowod.png.c35307849a923b1e7fd70d94662c1a0c.png( co do dawania auta na pp)
Jest to moja ostatnia wypowiedź w tym temacie do czasu wypowiedzi zarządu.

1 minutę temu, Mordzia_Rafcio napisał:

Po za tym, czemu miałby karać od razu za wszystko jak to wyraziłem w wiadomosci prywatnej, jakby padlo to na "say" zrozumiałbym otrzymanie kary. 

dowod.png.c35307849a923b1e7fd70d94662c1a0c.png( co do dawania auta na pp)

Pojazdy stały poza obszarem, nic nie zostaje niż poczekać na rozpatrzenie skargi.

@Mordzia_Rafcio zalogowałeś się bądź pojawiłeś się na miejscu o godzinie 12:37:10 wynika to z logów... 

Więc z tego wynika, że trzy pojazdy zostały poprawnie odholowane, reszta po Twoim pojawieniu się, nie powinna zostać odholowana. 

W takim razie, według wyjaśnień, pojazdy powinny być wstawione za 150$ według tego punktu w taryfikatorze: 

- Pojazd stojący na opuszczonej posesji (Dotyczy to domków, których nie da się wykupić) - 150$.

Pojazdy, które odholowałeś gdy nie było gracza, czyli trzy zostały poprawnie odholowane lecz za złą kwotę, za te pojazdy zwracasz kwotę pomyłki, czyli 350$ x 3 = 1 050$. 

Cztery pojazdy po przyjściu gracza na swoją posesję zostały zabrane wbrew jego woli, gracz nie był w stanie zabrać ich z powodu prawka. I za te pojazdy zwracasz graczowi 500$ x 4 = 2 000$. 

@siema. przelej graczowi @Mordzia_Rafcio 3 050$ i wyślij tutaj dowód przelewu, uid: 9443.

3 godziny temu, Toya napisał:

W takim razie, według wyjaśnień, pojazdy powinny być wstawione za 150$ według tego punktu w taryfikatorze: 

- Pojazd stojący na opuszczonej posesji (Dotyczy to domków, których nie da się wykupić) - 150$.

Pojazdy, które odholowałeś gdy nie było gracza, czyli trzy zostały poprawnie odholowane lecz za złą kwotę, za te pojazdy zwracasz kwotę pomyłki, czyli 350$ x 3 = 1 050$. 

Cztery pojazdy po przyjściu gracza na swoją posesję zostały zabrane wbrew jego woli, gracz nie był w stanie zabrać ich z powodu prawka. I za te pojazdy zwracasz graczowi 500$ x 4 = 2 000$. 

@siema. przelej graczowi @Mordzia_Rafcio 3 050$ i wyślij tutaj dowód przelewu, uid: 9443.

Spoiler

zmZRWyX.png

Przepraszam za całe zajście, życzę miłej nocki 😄

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.