Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na LS_FAST_MUTE_1997

siema.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 18074
Login: szyms14
Nick oskarżonego:  @LS_FAST_MUTE1997
Powód skargi:  Wydalenie mojej osoby z organizacji bez powodu oraz wpisanie na Black Listę,  wielokrotne łamanie regulaminu organizacji, (najprawdopodobniej) brak zgłoszenia regulaminu do RCON, by je mogli zaakceptować, liczne wypłaty z konta bankowego organizacji, wyzywanie oraz oczernianie mojej osoby, nie godne reprezentowanie organizacji.
Data zdarzenia: Parę dni wstecz.
Dowody: 
Na wstępie przypomnę graczowi @LS_FAST_MUTE1997:

Cytat

1. Dołączenie do organizacji oznacza w pełni akceptację poniższego regulaminu.
2. Nieznajomość Regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

Wielokrotne łamanie regulaminu organizacji;

Cytat

7. Lider może zarządzić maksymalną tygodniową opłatę w wysokości 1200$ od członków na konto organizacji.

Spoiler

y6QRj7o.png

Gracz na dodatek byli zmuszani do wpłaty 2000$ od razu po dołączeniu. Organizacja założona po to, by wzbogacić się. Punkt "8." Na dodatek dodam ss'y, jak gracze wpłacają wyżej wymienione wpłaty.

Spoiler

2qC5Ynm.pngJU9Ev06.png8grHMyd.png2wAfIJ9.pngo9hiI5f.pngl4pQOBL.png

Cytat

17. Organizacja musi godnie reprezentować społeczność serwera.
18. Zakazuje się zatajania informacji o łamaniu regulaminu organizacji przez członków organizacji.

Osobie rozpatrującej tą skargę radzę zajrzeć w logi, dnia 12 stycznia godzina 19:30. Gracz wtedy na /g wyzywał mnie bez powodu. I te wyzwiska oraz groźby w moją stronę w wiadomości prywatnej... To się nazywa godne reprezentowanie społeczności serwera?

Spoiler

Bwo6C4m.png

mduGPuY.png

^VDM 😉

W8ktUz5.png

Cytat

20. Zakazuje się liderowi przywłaszczenia pieniędzy ze składek członków organizacji.

Niech się wypowie @LS_FAST_MUTE1997.

Cytat

21. Zezwala się organizacji na posiadanie wewnętrznego regulaminu organizacji.
21.1. Wewnętrzny regulamin organizacji musi zostać zaakceptowany przez opiekuna organizacji.
21.2. W celu akceptacji wewnętrznego regulaminu organizacji należy go wysłać w wiadomości na kanale "#regulaminy-wewn-organizacji" na serwerowym discordzie, zgodnie z podanym wzorem.

Również proszę się wypowiedzieć odnosząc się do powyższych punktów regulaminu.

Proszę Cię @LS_FAST_MUTE1997 opowiedz naszym czytelnikom, czemu zostałem wydalony z Organizacji oraz wpisany na Black Listę?

Opis sytuacji:  ^
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Wystarczy ping 😉

Po 1 Kasa organizacji szła na organizacje a jeżeli coś wziałem to oddałem więc nie się mi tu burzy bo nie wygrasz zmuszani hahah ty naprawde jesteś śmieszny na czarna liste zostajełeś wpisany i wydalony z organizacji z powodu jak się zachowałeś dlatego nikt cię szanować nię będzie trzeba było nie zabierać bazy którą chciałem kupić dla organizacji Handlarzyku zaraz wyśle ssy jak się pod kogoś podszywałeś chyba to był Biorko chcesz ? toczyć wojne mam na ciebie ssy od poczatku twojej prowokacji na czacie organizacji wiec sie zastanów co robisz pozdrawiam 🙂

mta-screen_2022-01-15_10-48-17.png

mta-screen_2022-01-15_10-48-09.png

mta-screen_2022-01-13_23-07-45.png

Cytat

jesteś śmieszny na czarna liste zostajełeś wpisany i wydalony z organizacji z powodu jak się zachowałeś dlatego nikt cię szanować nię będzie trzeba było nie zabierać bazy którą chciałem kupić dla organizacji Handlarzyku

xd

Cytat

zaraz wyśle ssy jak się pod kogoś podszywałeś chyba to był Biorko chcesz ? toczyć wojne mam na ciebie ssy od poczatku twojej prowokacji na czacie organizacji wiec sie zastanów co robisz pozdrawiam 🙂

Jestem ciekaw, o co z tym podszywaniem chodzi.

7 minut temu, LS_FAST_MUTE1997 napisał:

Po 1 Kasa organizacji szła na organizacje a jeżeli coś wziałem to oddałem więc nie się mi tu burzy bo nie wygrasz zmuszani hahah ty naprawde jesteś śmieszny na czarna liste zostajełeś wpisany i wydalony z organizacji z powodu jak się zachowałeś dlatego nikt cię szanować nię będzie trzeba było nie zabierać bazy którą chciałem kupić dla organizacji Handlarzyku zaraz wyśle ssy jak się pod kogoś podszywałeś chyba to był Biorko chcesz ? toczyć wojne mam na ciebie ssy od poczatku twojej prowokacji na czacie organizacji wiec sie zastanów co robisz pozdrawiam 🙂

Zapomniałem dodać, że pominąłeś parę oskarżeń z mojej strony, odpowiedziałbyś na nie?

A co do tych nowych ss'ów. Pisałem Ci wielokrotnie żebyś mnie odblokował, lecz wydaje mi się że się przestraszyłeś. 

Teraz, LS_FAST_MUTE1997 napisał:

Z tobą nie mam zamairu rozmawiać prowokancie wyjasie to z administracja a ty się nie wyśilaj bo beka z ciebie na organizacje się spłakałeś 17latku bo cię ktoś wyrzucił 🙂

W końcu mam 15 lat czy 17. Sam już się pogubiłem. Czekam aż odniesiesz się do wszystkich zarzutów.

2 minuty temu, Jez*yk napisał:

Po pierwsze nikt nie był zmuszany zmuszany by wpłacać kasę na konto organizacji. Kazdy wpłacał kasę na początku z własnej dobrej woli. Znam się z @LS_FAST_MUTE1997 już dłuższy czas i wiem, że on by czegoś takiego nie zrobił. Jeśli kasa na organizacji byłaby potrzebna to by to ogłosił.
Po drugie rządziłeś się na nie swoim serwerze. dowody wrzucam w postacii SS.
Po trzecie obrażałeś zarząd.

obraz.png

obraz.png

obraz.png

Szkoda, że otrzymasz punkty na forum za nieuzasadnione wypowiadanie się.

Nigdzie na powyższych ss'ach nie obraziłem zarządu. Co z tego, że "rządziłem się". Zabawni jesteście

1 minutę temu, anzesk napisał:

Co ty gadasz? Przecież @LS_FAST_MUTE1997 nie żądał od nas składki, tylko kto chciał wpłacić ten wpłacił i prosta sprawa. Za nim coś napiszesz zastanów się 🙂

Cytat

y6QRj7o.png

Kolejna osoba, która otrzyma punkty za nieuzasadnione wypowiadanie się.

Godzinę temu, siema. napisał:

Czekam aż odniesiesz się do wszystkich zarzutów.

No nie wiem, ty udajesz? Jakiś wątek wymyślasz, że ktoś się podszywał pod kogoś. To nic nie wnosi do tej skargi. Ja się dziwię, że tak niekompetentna osoba zajmuje stanowisko w organizacji. Rocznik 97 niby, a zachowuje jakby był 07. 

Unikasz oraz boisz się odpowiedzieć na pytania, ponieważ teraz już wiesz, że złamałeś regulamin i próbujesz to zatuszować. Brak mi słów, czekamy na członka ekipy, który rozpatrzy tą skargę a najlepiej @Zebra, ponieważ z tego co wiem jest ona opiekunem organizacji na serwerze.

Cytat

Witam z racji takiej iż zostałem oznaczony oraz jestem V-Liderem to wyjaśnię co wiem.

Osoba rozpatrująca nie udzieliła Ci głosu.

Cytat

Jeżeli chodzi o składkę 1500$ było to błąd oraz regulamin pare dni temu został poprawiony że składka tygodniowa to 1200$. Wszystkie straty zostaną zwrócone tym co niestety tą składkę wpłacili.

Jeszcze wczoraj był ten punkt, ponieważ znajomego mam na waszym discordzie 😉 - RCON'owi to wysłałeś, jak widać nie sprawdził/nie zaakceptował, ponieważ w regulaminie twojej organizacji był łamany punkt regulaminu organizacji na forum.

Cytat

21.1. Wewnętrzny regulamin organizacji musi zostać zaakceptowany przez opiekuna organizacji.
21.2. W celu akceptacji wewnętrznego regulaminu organizacji należy go wysłać w wiadomości na kanale "#regulaminy-wewn-organizacji" na serwerowym discordzie, zgodnie z podanym wzorem.

Czyli nie został zaakceptowany, więc nie mogliście go używać. 

Cytat

"#regulaminy-wewn-organizacji"

Tu powinniście go zgłosić, nie na pw do Zebry, żeby każdy RCON miał wgląd w to. Jaki problem miał @LS_FAST_MUTE1997? Nie mógł wkleić wzoru?

Cytat

@LS_FAST_MUTE1997został już za to ukarany.

a resztę wyzwisk były tylko winą twoich notorycznych prowokacji.

został ukarany jako gracz, nie jako Lider Organizacji. Złamał regulamin 

Cytat

A wyrzucony zostałeś za swoje zachowanie. Praktycznie ciągle zachowywałeś się jakbyś był naszym wrogiem a nie członkiem organizacji, do tego notorycznie prowokowałeś lidera.

Nie za prowokację. Za to, że odkupiłem bazę od innego gracza oraz tym samym zająłem miejsce na BL. Za kupno bazy wydalenie gracza? Pff.

Wstępnie chciałabym otrzymać dowody na rzekome

Cytat

A wyrzucony zostałeś za swoje zachowanie. Praktycznie ciągle zachowywałeś się jakbyś był naszym wrogiem a nie członkiem organizacji, do tego notorycznie prowokowałeś lidera.

Dodatkowo organizacja zostaje obciążona karą finansową w wysokości 30,000$ za łamanie następujących punktów regulaminu organizacji:

7. Lider może zarządzić maksymalną tygodniową opłatę w wysokości 1200$ od członków na konto organizacji.
21. Zezwala się organizacji na posiadanie wewnętrznego regulaminu organizacji.
21.1. Wewnętrzny regulamin organizacji musi zostać zaakceptowany przez opiekuna organizacji.
21.2. W celu akceptacji wewnętrznego regulaminu organizacji należy go wysłać w wiadomości na kanale "#regulaminy-wewn-organizacji" na serwerowym discordzie, zgodnie z podanym wzorem.

Pieniądze proszę przygotować na koncie organizacji do 10.02.2022

Czekam na dowody potwierdzające słuszność nałożenie na gracza czarnej listy. 

@*ToxicPlayer*

Na wyżej przedstawionych ss'ach nie prowokowałem nikogo. Wypisywałem do Ciebie, PO wydaleniu mojej osoby z organizacji swoją drogą. 

Zabawne z twojej strony, że uważasz to za prowokację. Zostałem wydalony w sumie za nic oraz wpisany na Black Listę. Czekam wciąż na powód wyrzucenia mojej osoby z organizacji.

@siema.inaczej ci sie nie da wytłumaczyć to wytłumacze ci po ludzku jesteś jakiś zjebany umysłowo czy masz zaniki pamięci myślisz że za kazde wyzwisko czy obraze ssy robie Jak twój kolega Bollmen napisał bnawet tu odpowiedz to ja nw koledzy na ciebie nawet z dupy walą bo prowokowałeś @Zebra Sprawdz logi Organizacji i zobaczysz ile razy pisalem zeby sie ogranał bo go wyrzyuce itd plus pisałem zeby nie pisal do mnie cj to pisal caly czas celowo. Może mi dać bana na forum pozdrawiam

A tym że zabrałeś mi baze wiedząc że ja chce to zostałeś wydalony i u mnie masz Czarna Liste Dziekuje

1 godzinę temu, *ToxicPlayer* napisał:

@siema.inaczej ci sie nie da wytłumaczyć to wytłumacze ci po ludzku jesteś jakiś zjebany umysłowo czy masz zaniki pamięci myślisz że za kazde wyzwisko czy obraze ssy robie Jak twój kolega Bollmen napisał bnawet tu odpowiedz to ja nw koledzy na ciebie nawet z dupy walą bo prowokowałeś @Zebra Sprawdz logi Organizacji i zobaczysz ile razy pisalem zeby sie ogranał bo go wyrzyuce itd plus pisałem zeby nie pisal do mnie cj to pisal caly czas celowo. Może mi dać bana na forum pozdrawiam

A tym że zabrałeś mi baze wiedząc że ja chce to zostałeś wydalony i u mnie masz Czarna Liste Dziekuje

Logi mozna sprawdzic, ale najlepiej z dnia, gdzie wyzywales mnie na /g i lamales kolejny punkt regulaminu. Nie wiem o jaka baze chodzi, zadnych prowokacji nie bylo. No chyba, ze z twojej strony. Trzymajcie sie

propo bolka, tak to moj kumpel, niestety, Przez Ciebie mu też się oberwało.

W dniu 4.02.2022 o 03:10, *ToxicPlayer* napisał:

mta-screen_2022-01-13_23-07-45.thumb.png.2a1d12e17b8ee5a4c7f83021fd8b2bc7.pngmta-screen_2022-01-15_10-48-09.thumb.png.e18972f1f535c2ee0ca6c63b44728b55.pngmta-screen_2022-01-15_10-48-17.thumb.png.45338904702f67a59aaf25bde544764d.png

mta-screen_2022-01-15_17-07-49.png

mta-screen_2022-01-16_11-39-32.png

@Zebratu masz prowokacje tego gracza

Apeluję o usunięcie gracza z czarnej listy, ponieważ te dowody nie są wystarczającym powodem na umieszczenie go na niej. Dodatkowo proszę zwrócić graczowi jego opłatę za wstęp do organizacji jeżeli takowa była. 

8 godzin temu, Zebra napisał:

Apeluję o usunięcie gracza z czarnej listy, ponieważ te dowody nie są wystarczającym powodem na umieszczenie go na niej. Dodatkowo proszę zwrócić graczowi jego opłatę za wstęp do organizacji jeżeli takowa była. 

Ok ale u mnie do organizacji nie musze go przyjmować 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.