Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza Rysiek

PanTadeusz

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na gracza Rysiu

UID: 40826
Login: give
Nick oskarżonego: Rysiek
Powód skargi: Wprowadzenie w błąd podczas wymiany 
Data zdarzenia: 12 stycznia 2022
Dowody: brak
Opis sytuacji:  Przyjeżdżałem sobie obok mechanika oraz zauważyłem samochód który nie wyglądał za ładnie. Podszedłem do niego i zapytałem się czy go sprzedaje. Na co powiedział że tak. Zapytałem się też od razu za ile go sprzeda ponieważ nie wiem ile taki samochód może kosztować. Powiedzał że sprzeda mi Bliste Compact za cenę 5000$(z końcowym efektem wymiany 12000$ I auto moonbeam) na VC. Dodam jeszcze raz że nie znałem wartości tego pojazdu. Po prostu chciałem kupić samochód tego typu. Chciałbym się też odwołać od tego oraz wolałbym nie dostawać pernamentnego bana, za coś takiego że ktoś mi sprzedał auto o zaniżonej cenie a ja o tym nie wiedziałem. (Dowiedziałem się o wartości tego samochodu dopiero gdy powiedziałem znajomemu o tym zakupie). Mam nadzieję że sytuacja zostanie rozwiązana łagodnie dla obu stron. Jak I też nie wiem czy w ogóle musi być rozwiązywana. Konsultowałem to również z KamiloLZK. Chciałbym odmiany z tą transakcją. Dopisując jeśli było by to możliwe mógłbym dopłacić do tego pojazdu 60000$ w czasie 3 tygodni. (Przy wykorzystaniu prac dorywczych.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: (Wkońcu ogarnąłem jak działają wiadomości na forum oraz wysłałem użytkownikowi informację o skardze)

Spoiler

info.PNG.37a82f0a85044d8c8e20139f71751312.PNG

Przepraszam za poprzednie formy skargi.

Z poważaniem PanTadeusz.

Po ustaleniach z RCON, gracz Rysiek zostaje zbanowany, a ty @PanTadeusz jesteś zobowiązany do zapłaty do faktycznej ceny pojazdu czyli łącznie 80000$ (80k).

Blista Compact w salonie - 60k

ECU V4 - 20k (liczymy to już ceną demontażu) 

Ile czasu potrzebowałbyś na dopłatę owej kwoty?

Po krótkim namyśle stwierdzam że jednak spłacę ten samochód, jednakowoż z powodu wyjazdu rodzinnego będę potrzebował około 4 tygodni jeśli jest to możliwe.

W dniu 17.01.2022 o 13:47, Tubas napisał:

Po ustaleniach z RCON, gracz Rysiek zostaje zbanowany, a ty @PanTadeusz jesteś zobowiązany do zapłaty do faktycznej ceny pojazdu czyli łącznie 80000$ (80k).

Blista Compact w salonie - 60k

ECU V4 - 20k (liczymy to już ceną demontażu) 

Ile czasu potrzebowałbyś na dopłatę owej kwoty?

2 minuty temu, Tubas napisał:

W takim razie daję ci czas do 23:59 15.02.2021r. na spłatę gotówki w wysokości 80k. Jeżeli będziesz już posiadał pieniądze to wpłać je na konto adm.RCON poprzez bank Los Santos (30077 UID). Dowód na przelanie zamieść tutaj w formie screenshot'a.

Zrozumiano oraz dziękuję za odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.