Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucona [Wniosek][Bank] ProBank

BollmeN

Rekomendowane odpowiedzi

26 minut temu, maoshshs napisał:

Nie, dlatego, że jestem pewien tego, że ludzie nie będą spłacać tym samym dołożysz pracy administracji. Będzie wieciej kasy w oborocie tym samym gospodarka będzie cierpieć. 

Na NIE

Kasa leci od nas, nie od rcon, więc nie będzie więcej.

23 minuty temu, maoshshs napisał:

Nie, dlatego, że jestem pewien tego, że ludzie nie będą spłacać tym samym dołożysz pracy administracji. Będzie wieciej kasy w oborocie tym samym gospodarka będzie cierpieć. 

Na NIE

jak nie beda splacac to ban, a na tym ze adm bedzie mialo wiecej pracy to przy wszystkim mozesz powiedziec XD

Jak najbardziej doceniam za starania lecz właścicielem serwera nie jestem i nie wiem jaki to się odbije na serwerze (nie ukrywajmy, że nie jest to prosta propozycja na biznes). Ogólnie jestem neutralny, aczkolwiek gdyby miało to funkcjonować prawidłowo i gospodarka by nie ucierpiała w żadnym stopniu to tak. Tylko jeszcze co do tego, że jak dajecie pojazd w leasing i dodajecie kluczyk, no to wtedy chyba nie będzie można auta tuningować, a nawet zmienić koloru pojazdu. Tak jak mówiłem pomysł spoko jak się uda to propsuje.

3 godziny temu, eveN1g napisał:

Jak najbardziej doceniam za starania lecz właścicielem serwera nie jestem i nie wiem jaki to się odbije na serwerze (nie ukrywajmy, że nie jest to prosta propozycja na biznes). Ogólnie jestem neutralny, aczkolwiek gdyby miało to funkcjonować prawidłowo i gospodarka by nie ucierpiała w żadnym stopniu to tak. Tylko jeszcze co do tego, że jak dajecie pojazd w leasing i dodajecie kluczyk, no to wtedy chyba nie będzie można auta tuningować, a nawet zmienić koloru pojazdu. Tak jak mówiłem pomysł spoko jak się uda to propsuje.

Kolorek zawsze możemy zmienić 😄 A co do tuningu to już po spłacie będzie można sobie samemu tuningować.

1 godzinę temu, DanieLLooSsS napisał:

Napisałeś że Wiele Graczy chce, ale boi się udzielać pożyczek z powodu ryzyka utraty części majątku. To na jakiej podstawie pracownicy biznesu nie będą się bali udzielać pożyczek skoro szansa na stratę majątku jest taka sama.

Ryzyko zawsze jest, natomiast nie będą pracować tu ludzie którzy boją się udzielić pożyczki. A co do pożyczek pod hipotekę lub leasingu to ryzyko jest bardzo małe, żeby coś stracić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.